Raumem ja tebe ali vidi ovako razumes rec kontinuitet..znaci ti si shtekao nekoliko meseci para da udjes u pricu..600-700e je dovoljno za neki ciklus od 200e i koliko ostaje za hranu i suplemente..400e..
ciklus traje u proseku 2 meseca..znaci za suplemente i hranu ces izdvojiti 200 e mesecno od tih para, plus moze neke nove, ajde da kazemo plus 100e to je 300..
Sta ces posle ciklusa..Za posle ciklusa ti treba vise hrane i suplementa nego za vreme ciklusa da to uopste odrzis..
evo ja cu ukratko da ti napravim cenovnik..
1 kg belog 200 din x 30 dana =6000 din
1 jaje 6 din.x 10 dnevno x 30 dana=1800 din
15 kg pirinca=1000 din
20 pijacnih tunjevina= 1000 din
kanta wheya 3000 din
glutamin 2000 din
suma oko 15 000 dinara -osnova sto bi morao da imas ako mislis da nesto napravis
gde je tu multi vitamin..kratin.bcaa..teretana da se plati...voce povrce..oslic umesto belog mesa..malo crvenog..pa se razbolis obavezno bude..
znam ja da je ovo mnogo, ali se tako jede..tj tako bi trebao da jedes..ne kazem da ti ne treba da uzmes, ali ako si ozbiljan i ne zelis da ti tih 600 -700 ili 1000e ode u etar za par meseci..da bi izgledao lepo samo za vreme ciklusa ti moras da sakupis jos toliko para za posle ciklusa..
mnogi se sada cude dok citaju ovo ali ovo je hrana koju treba da jede i rekreativac i takmicar dok je na aas..samo povecava ili umanjuje prema telesnoj tezini koju zeli da postigne..
U svakom slucaju ja sa zeleo da ti odlozim to jer mislim da imas jos vremena za njih..
Razmisli dobro nije bas sve kako izgleda na slikama..pusti ti one bildere sto pricaju da uzimaju 200 gr proteina dnevno i izgledaju kao sto izgledaju..a sta pored toga jos ima mi i nemamo para za to..
Samo klopa bildera stvara