Citao sam u MD clanak o Flexu, njegova ispovjest, covjek ima samo jedan zdrav bubreg, tj taj jedan je dobio transplantacijom, znaci njegova dva su mu odstranjena...
Navodno neka rijetka bolest koja nema veze sa aas.
Uglavnom sad ima bubreg koji mu je poklonila (cini mi se) neka zena iz njegove parohije...
Zbog svega toga izuzetno brzo se umara, a o nekom b.b. treningu nema ni rijeci...
Govorio je o tome kako su ga Weideri ostavili na cijedilu kad je imao udes sa kolima, i kako je uprkos bolesti na zadnjim takmicenjima na kojima je ucestvovao isao maximalno sa aas iako je znao da kopa sebi grob, ali kaze morao je da obezbjedi svoju porodicu, spremao se sve do Arnolda 03, kada je sve definitivno poslo po zlu i kada je zavrsio u bolnici....
Jedan interesantan clanak koji govori o njemu i njegovoj karijeri i svemu sto mu se dogadjalo... a uglavnom baca losu svjetlost na profi bodibilding scenu i na odnos kompanija koje sponzorisu sportiste...
Koliko se sjecam Weider mu je poslao raskid ugovora dok je Flex lezao u bolnici sa povrijedjenom kicmom...
Koliko znam sada pise, prati takmicenja i fotografise za MD.
MD, Avgust 2005 The pain and survival of Flex Wheeler by John Romano