Dr.rapid.. ti si u austriji i ne znash kakva je situacija ovde.
Ne mogu da kazem da se uopste ne slazem sa tvojim postom koji je upucen meni .. za neke stvari si upravu a za neke gresis.. verovatno zato sto ne znash situaciju u nasoj zemlji.
Sto se tiche bajica, bajic zivi u srbiji i ako mu ti kazesh jedi 8x dnevno i kupuj suplementaciju od 100 eura! Mislish da si mu pomogao ako njemu za ovaj sport ostaje sve ukupno 100 eura
!!! Ja mislim da nisi...
Mnogo je bolje da on kaze koliko moze da izdvoji za ovaj sport i ti mu u skladu sa tim nadjesh neku kombinaciju koja ce njemu da pomogne !
Da zivish u Srbiji znao bi kakva je situacija.Zato sam ja pitao bajica kakva mu je finansijska situacija.. i da se u skladu sa tim odredi ishrana i suplementacija.. Jer ne mozesh da mu pomognesh tako sto cesh mu reci da kupi nesto sto on ne moze da podrzi..
Sto se tiche znanja.. i ja se slazem da to vredi i da to treba platiti.. !
Ali isto kao sto je to rekao papageno... nekad nekoga treba i pomoci.. meni je pedjos hteo da pomogne jer ja ne bih imao novca da platim njegove usluge za koje inache verujem da vrede toliko..
Isto tako mi se cini da je IGORA MILANOVICA pomogao ZORAN VEJIC..
MILOS SARCEV je pomogao PEDJOSU...
Svuda je novac, novac, novac.. i to je normalno.. ali zasto ne bi nekada
nekoga pomogao ako je to njemu u tom trenutku potrebno i ako on nema uslova da plati nekoga !!! ??
Ja nisam takav covek.. Koliko god da imam tj koliko god da nemam.. nikad se necu promeniti..
Ja sam imao periode kada sam imao dosta novca, a u poslednje 2-3 godine naisao je period kada nemam..
Svoje znanje treba naplatiti.. ali ipak ne bi isao u tu krajnost DA NIKAD NIKOME NE POMOGNEM AKO MI NEPLATI !
Meni je pedjos hteo da pomogne.. i ja mu na tome zahvaljujem i osecam se kao da mi je POMOGAO !
Sta bi on izgubio
Odvojio je par sati i ucinio nekom klincu nesto sto moze da mu bude prekretnica u zivotu i nesto sto ce pamtiti celog zivota!
Meni se ta zapadna varijanta pretvaranja u masine nikako ne svidja.
Zasto ja tebi da pomognem ako ti nemash para
Papagenovo razmisljanje mi je mnogo realnije, zato sto je to neka sredina..
Ok je naplacivati znanje, to ti je posao.. ali ako nekad naidje neka vanredna situacija, kao sto se igrom slucaja pojavila meni .. mislim da treba nekome pomoci.. LJudi smo..
Izvini zbog dugackog posta, ali kad nesto objasnjavam volim da to uradim detaljno, da bi sve objasnio i da se ne bi neko nasao uvredjen.. u ovom slucaju ti..
Pozdrav tebi.. i nishta loshe nisam mislio!
P.S Ova kritika mi se svidja ! Potpuno si upravu!
Dr.rapid.
Ako si krenuo rekreativno, bavi se rekreativno. Ako nemas novca shvati to kao realnost i budi zahvalan na onome sto imas.
Prema tome, budi malo fleksibilniji i niko tebe netera da ovo radish.