Stvarno sjajni takmicari.
Ukoliko se svima da potpuna podrska - siguran sam da cemo poceti da postavljamo znacajnije rezultate na Internacionalnoj sceni.
Veoma mi je drago da vidim ovako visok nivo...
Mozda malo glupo pitanje, ali moram da te pitam , da li je tebi nekad palo na pamet da uzmesh nekog od njih pod svoje
Tj, da budesh zaduzen za sve sto jednom takmicaru treba. Recimo uzmesh pedjosa ili igora pod svoje i koristish ih kao zamorcice... eat,sleep, lift and repeat
Svi znamo da si ti jako uspesan i jako cenjen u ovom sportu.Znamo i da si bio trener mnogim takmicarima. Da li si ti u mogucnosti da progurash nekoga od njih na svetsku scenu ?
I sam si rekao da momci imaju super potencijal.. ali ovo je jako skup sport za njihove uslove...
Bash bi bilo super kad bih mogao da pomognesh nekoga od njih i da ih progurash u svet ! Ko ce kog, ako nece svoj svog !
Bash bih voleo da odgovorish na ovu poruku... nemoj ovo da shvatish kao neku vrstu provokacije... Jednostavno me zanima.. jer vidim da je i tebi stalo do nasih takmicara, pa me zanima da li imash takve namere.