hahhaha...pa da....devojko ako imas viska 200-300 gr samo skini grudnjak i sve je reseno....hahahhah..sto je najveca fora ona mala je to i uradila.....
Hahahaha, momci nemojte da se zezate
ovo se zaista desilo?
Ne mogu da verujem hahahahha. No ok, da nije ovakvih stvari, pa kako bismo se nasmejali
A sto se tice vase ideje da se pokusa NAPOKON nesto pokrenuti ali od strane osoba koje zaista jesu u ovom sportu i stalo im je do svega ovoga, podrzavam vas 10001%. Znam da je malo glupo da ja ista govorim po tom pitanju, ipak ste vi svi ovde mnoooogoooo duze od mene, ali to ne umanjuje moju zaljubljenost i zaslepljenost bb-om
Imam i par predloga ... ako savez jednog dana (nadam se) zaista pocne da radi kako treba, trebalo bi se posvetiti i promovisanju ovog sporta malo vise na ovim nasim prostorima (dok se god to ne pocne odradjivati, i dalje cemo imati mozda 2, 3 ok takmicarke u odredjenoj kategoriji pa da onda one same podele medalje medju sobom). Ne reklamirati bb samo mesec dana pred neko takmicenje. To sto mi znamo sta se, gde i kad desava, to ne znaci da i sav ostali svet to zna. Zatim, malo hodati po teretanama u potrazi za talentima. Ne zezam se uopste. Koliko ima zestoko talentovanih cura i momaka po kojekakvim supama od klubova, koji bi mozda mogli ostvariti i neke zaista super rezultate, ali nema ko da im ukaze na to, a kamoli da im pomogne. Ja sam konkretan primer za tako nesto. Da nisam "zalutala" u teretanu u kojoj je tad radila Milka Sudarevic, nikad ne bih razmisljala o takmicenjima. A kamoli o tome da ja zaista imam talenat. No, u 35-oj godini malo je tesko (i glupo) zapocinjati karijeru
Danas sutra, kad vasi razgovori predju u dela, i savez zaista bude savez
ja nudim svoju (profesionalnu) pomoc oko same organizacije nekog dogadjaja. Radim taj posao vec godinama, veliki sam detaljista, i ne volim nista da prepustim slucaju
Jednostavno, volim dobro i detaljno organizovan dogadjaj kad se uvek i tacno zna sta je sledece na redu, da nikad nista ne kasni ... i naravno, da je sve na nivou, a ne ...
Pozdrav svima