Pa odavno nas savez vode ljudi koji se na takmicenjima pojavljuju u skupim koznim jaknama ( da ne spominjem imena, ali po jaknama sam ih zapamtio jer mi se cinilo da ih nikad ne skidaju) i pistoljima ispod njih, dok su takmicari u trenerkama od 300 dinara. To mi se stvarno nikad nije dopadalo i nisam takav tip i to je jedan od razloga da iako sam vise od 10 godina u ovom poslu ne saradjujem sa njima. To me je mozda kostalo u smislu da bi mi mozda posao u teretani isao bolje da sam mozda pravio neko takmicenje u Kuli uz njihovu pomoc, ali licemere i kojekave tipove ne mogu da gledam. Na jednom takmicenju sam sedeo odmah iza sudijskog stola i naravno pricam malko s ljudima, kad ono bre skoro sve debili koji nikad teg u zivotu nisu digli.
Pa onda organizovanje takmicenja po nekim vukojebinama umesto da se rade u velikim centrima, N.Sad, Beograd, .... ono bre neko mesto koje ni na karti ne mozes da nadjes, i tu naravno mali broj posetilaca, aonda pricaju kako svim srcem rade na sirenju naseg sporta!
Po neki od tih glavonja su nekad davno uvozili preparate i iskoristavali neinformisanost ljudi pa ste tako u nekom kao "original" preparatu mogli naci casu od jogurta kao dozer!!!
I onda procitas ovo sto je Pedja napisao i pitas se "gde ja zivim"
Uzas i sramota!
Zbog takvih tipova kod nas jos uvek ljudi misle da se od bodi bildinga ostaje mali, da zenama rastu brkovi itd...
U USA ce svaka domacica poslusati savet naprimer Sarceva , ali kod nas pre veruju nekim tipovima koji im sa TVa dele savete o mrsavljenju a imaju ili 150 kg sala ili 60 kg kostiju!!
UZASSSSS!!!!