jedna simpaticna prica
jucer navecer me mojih 9 prijateljica izvedose napolje, bez nekoga posebnoga razloga, nisu mi htjele reci kamo idemo pa sam bio jako nestrpljiv. nakon krace voznje zavrsismo na rubu grada pred jednim velikim satorom. u samome satoru je bilo jako udobno, prilicno raskosno sa ogromnom ukusno namijestenom binom, publika je bila pretezno starija i jako ukusno obucena , gospode u haljinama i gospoda u odijelima . vec sam se poceo osijecati neugodno i konacno se svijetla ugasila i neki cudni tipovi su izasli na binu sa harmunikom, gitarom,kontrabasom i jedan od njih je zapoceo na njemackom da govori texst od pjesme koju ce oni uskoro svirati, jako smijesno na njemackome , sve dok nije zavrsavao sa rijecima-mito bekrijo :lol:
od jednom je postalo svijetlije i jedna lijepa crnokosa pijevacica je izasla na binu i zapocela pijevati
da skratim svirali su 2 sata od makedonskih do srpskih kola, oko mene su svi poceli skakati i plesati , moje prijateljice su zavrsile na stolu :lol: zamislite 5 nijemaca jedan amerikanac i jedna teta pijevaju nase stvari, cool
ovo im je net adresa:
www.bazar-dilo.de