Pedja kao i uvijek ima informacije iz prve ruke i odgovore na sve nedoumice! ;-)
Vidis i meni je bilo cudno zasto bi neko izasao u losoj formi, kao sto Lazic rece covjeka sam i ja gledao u boljoj formi, tj ne nekoj PRO formi ali makar se vidjelo da je dosao spreman... e sad tek vidim da ima 5000 dobrih razloga zasto se prosle godine pojavio tako kako jeste... Ali evo nadam se da ce nas covjek razuvjeriti i izaci na NY Pro u svojoj najboljoj formi, po meni nije potrebno da bude nista bolje plasiran vec samo da prikaze rad i svoj maksimum...
Kao sto rekoh nadam se da ce iz CG na medjunarodnu scenu stupiti jos neki momci koji ce bolje reprezentovati CG BB... Savez je napravljen, sve je jos u povoju ali se ipak nadam da ce biti ok, neke ljude koji su ukljuceni znam neke ne... vidjecemo... Ipak nadam se za godinu - dvije da ce se neko pametan naci i napraviti CG Open, gdje ce biti nekoliko dobrih nasih takmicara i uz dobar termin odrzavanja natjecanja i pristojan nagradni fond i BB krem iz bivse SFRJ...
Toliko od mene... a sad go back to NY Pro :-)