Lijep pozdrav! Imam 16 godina, u teretanu redovno idem 11 mjeseci, tjelesni tip endomorf, BF mi je bio 14% prije točno godinu dana, visok sam oko 182 centimetra i imam 76 kilograma. Nakon što sam dobio "nešto" (to mi ide vrlo sporo) mišića, volio bi odraditi na malo ranijoj definiciji pretežito zbog masnih naslaga na trbuhu i leđima. Zanima me je li je slijedeći trening u redu (sam sam si ga sastavio), ako nije, zamolio bih vas da me ispravite i kažete gdje griješim. Na definiciju bi krenuo početkom 4. mjeseca pa sve do početka škole, tj. 9. mjeseca.
Ponedjeljak - prsa + biceps + trbušni
Utorak - KARDIO - sobna bicikla 45 minuta
Srijeda - ramena + triceps + trbušni
Četvrtak - KARDIO - sobna bicikla 45 minuta
Petak - noge + leđa + triceps
Subota - KARDIO - sobna bicikla 45 minuta
- Za svaku mišićnu skupinu po 3 različite vježbe po 4 serije s tolikom kilažom da ponavljanja budu svaki put oko broja 15. Odmor između serija i vježbi 30 sekundi. Kardio na bicikli laganim ili srednjim intezitetom. Od dodataka prehrani koristio bi samo whey i monohidrat te MV daily one. Na ovaj način odmor i trening bi mi bili "razriješeni", još se moram malo potruditi oko prehrane i to bi bilo to. Molim vas da mi kažete što odavdje ne valja, hvala puno, pozdrav!