dobio sam nesto na snazi, ali se trudim da radim sto pravilnije i sporije, tezine mi nisu u prvo, planu.
sto se kafe tice nije ni da je pijem ni da je ne pijem, al sta znam nisam hteo da uzimam dok mi traje ciklus
prosto ne mogu da verujem da ima likova koji dobiju 15 kila za 3 nedelje i pitaju se kad da ocekuju najvece povecanje mase, a onda to pitanje prenesu i na forum.. deluje mi ko zajebancija sve ovo...
EDIT: ja sam dobio 20kg za godinu dana treniranja i bio sam najsrecniji covek na svetu... a on se pita posle 3 nedelje i 15kg... Jesus...
brate, ja sam to pitao jos na pocetku kure, razumes kad jos nisam imao nista
a sta bi trebao da jedem? dobro ok je za meso, ali zasto mleko nije u redu? zar ono nije jedan od izvora najboljih proteina? i zar pre nego sto su pronadjeni "magicni" suplementi u prahu bilderi nisu pili velike kolicine mleka da bi dobili masu? samo da ti kazem, ne znam za tebe, ali ja sam najbolje rezultate i pre uzimanja steroida dobijao kada sam poale treninga pio nekoliko litra mleka... i kakve veze voce ima sa vodom i ispisavanjem? zasto je voce beskorisno? citao sam da m.mohamed uzima neogranicene kolicine voca, da ga citiram, sve dok ne krene na dijetu
i nerazumem zasto kazes ako si i dobio? zar imam razloga da lazem? nema smisla da sam sebe lazem
naravno nisi pomenuo i 7-8 tunjevina dnevno i 20-30 belanaca. pedja ne mozes da znas da cu izgubiti sve samo na osnovu moje recenice da pijem mleko i jogurt i jedem voce.