Novembar 16, 2024, 08:25:45 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: Nacrti za sprave!!!  (Pročitano 8060 puta)

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
Nacrti za sprave!!!
« poslato: Mart 19, 2007, 10:07:58 posle podne »
Dakle ekipa problem je ovo ljeto, zelim se odrzavat ljeti, imam problem sa mojom malom teretenom u koju idem ljeti je da sam je prerastao, dakle mogu samo osnovne vjezbe radit da uzmem 80% utega i ne mogu radit prave treninge a ljudi koji placaju tu teretanu mogu da me gledaju sto je neizvedivo pa molim da mi date ideju za nacrte od pojedinih sprava, dajte sve sto imate i napisite gdje bi mogao nac navedene...

Imama vrhunskog maistora za izradu, materijal i sve ostalo je lako nabavljivo, imam zeljeznu volju i molim za bilo kakvu pomoc!

Van mreže Gvozden

• Minimumweight Member
  • **
Odg: Nacrti za sprave!!!
« Odgovor #1 poslato: Mart 19, 2007, 11:09:53 posle podne »
koje te konkretno sprave zanimaju?

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #2 poslato: Mart 19, 2007, 11:12:49 posle podne »
koje te konkretno sprave zanimaju?

Ma daj sve sto imas, pa cu vidjet sto i kako sa maistorom, dakle one najosnovnije a i zahtjevne samo postavi...

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #3 poslato: Mart 20, 2007, 11:21:01 pre podne »
Stvarno nitko neam nista povezano uz ovo?  :shock: :(

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #4 poslato: Mart 20, 2007, 12:25:59 posle podne »
ne znam koliko ti se isplati da pravis sprave...mislim sav taj materijal, mozda je bolje da kupis gotove sprave? ili neke improvizacije da uradis tipa bench sa toskovima napunjenim betonom itd...jbg kazes da ti je problem samo leti da treniras...

Van mreže Vladar

• Admin
  • Super-heavyweight Member
    • https://www.proteini.si/me/
« Odgovor #5 poslato: Mart 20, 2007, 01:44:43 posle podne »
Nemam nacrte ali imam lose iskustvo sa spravama koje su radili takodje dobri majstori ali koji jednostavno nisu imali iskustva sa izradom masina, klupa za BB, da ne pricamo o tome koliko ce vise kostati ta sprava za nekoga ko nema iskustva sa tim, ko nema kanale za pojedine dijelove, ili pak ko ne kupuje veliku kolicinu materijala odjednom pa da moze da napravi ok cijenu za masinu....

U PG Derasko radi masine, izvanrednog i kvaliteta i dizajna, klupe su "na malo" od 200-350eura, masine od 600-800eura i za dvije klase su bolje od nekih power fit varijanti koje sam imao priliku da probam a radi ih proizvodjac u Srbiji...

E sad ako si planirao da napravis klupu ili sta vec to mozda i neko zna mada kao sto rekoh, a "prezivio" sam da mi kosa klupa pukne u pola serije i postane prava, ne mislim da je dobra varijanta ici na te "pravljene varijante" kod ljudi koji nemaju mnogo iskustva upravo u tom dijelu, a o nekim masinama ni da ne pricamo...
PRVI CRNOGORSKI WEBSHOP ZA PRODAJU DIJETETSKIH SUPLEMENATA I OPREME ZA BODYBUILDING:
www.proteini.me

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #6 poslato: Mart 20, 2007, 02:47:32 posle podne »
@Vladar

Dakle naveo sam da imam pravog maistora koji TRENIRA i zna sto je teretana, a cijene sprava su vrtoglavo velike jer nasi HALAPLJIVI trgovci ne uzimaju mance od 20-30% vec to ide po 150% nego sto su cijene vani tako da cu radije napravit sam pa makar sprava imala 10kg zeljeza vise od ove LOPOVSKE...
Da sam mislio kupovat sprave ne bi stavio ovaj topick, pa sam mislio da li postoje neke skice...

Van mreže Dionis

• Middleweight Member
« Odgovor #7 poslato: Mart 21, 2007, 09:01:54 pre podne »
sto ne odes u neku teretanu uzmesh i  mere sprava koje te zanimaju,ili pitas vlasnika iste, mozda on ima neeke nacrte.
Đenerale, đenerale
nek' je tvojoj majci hvala
što junaka rodila je
da se srpstvu vrati slava

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #8 poslato: Mart 21, 2007, 01:09:53 posle podne »
sto ne odes u neku teretanu uzmesh i  mere sprava koje te zanimaju,ili pitas vlasnika iste, mozda on ima neeke nacrte.

Obicno sve sprave u teretanama su polu-profi tako da tamo nema nacrta vec samo narucene i isporucene te postavljenje...mogao bi do servrisa ako mi daju jer ipak je to kontra firme koja ih pravi...