Upravo si ovom porukom dokazao da si sujetan jer si se naljutio na mene. Mozes ti da pricas da nisi ali se po tonu poruke sve vidi.
Ne znam o kakvim silikonima u usnama govoris ali ovde uopste nije poenta u tome. Ja sam samo rekao sta je lepse sa stanovista prosecnog coveka.
Takodje, ne znam odakle ti ideja da recimo Sapic ne pisa krv za sport? I bilo ko od njih? Covek je zvanicno i nezvanicno proglasavam za najboljeg igraca sveta. Sta mislis, kako je to mogao da postigne? Mozemo da uzmemo za primer bilo kog drugog sportistu... a ne znam ni sta nije u redu sa njihovim pojedinacnim sportskim dostignucima...
Ti pod BB-om podrazumevas samo profesionalizam u tom polju, sto mozda po definiciji i jeste tako, ali daleko veci broj ljudi ide u teretanu i trenira NE sa zeljom da izgleda kao ti ili Dorian ili sta ti ja znam nego potpuno drugacije... evo, recimo ja bih sve dao da mogu da izgledam kao neki plivac ili vaterpolista... tako da nemoj uvek da pricas kao da svi zelimo da budemo profiji... zasto bih odustao, u stvari nemam ni od cega da odustanem, ja nisam bilder, po profesiji cu biti nesto sasvim levo a teretana mi je samo hobi.....