Interesuje me sta vi mislite o tome da 90% ljudi ne voli profesionalno gradjeno tijelo (govoricu o misljenju muske populacije). Donekle mogu shvatiti kada uzmemo za primjer Ronija, ali ja neki dan pokazivao prijatelju slike Frank Zane-a, Bill Davey-a, Mark Dugdale-a.. pretpostavljam da znate kakva je bila njegova reakcija. Ipak su ovi momci neke prosjecne velicine, ali njima je i to previse i fuj ? :roll: :roll: :roll:
90% muskaraca????nisam bas siguran u taj podatak!!!a i ovi koji tako govore ne verujem da tako misle,vec su svesni da ne mogu ni 10-i deo toga da postignu,iako bi hteli,pa traze opravdanje u tome sto pljuju po takvoj gradji
Pa da Pedjos, tu se negdje vrti istina.. dobro si to rekaoSasa.. za onaj podatak od 90% sam lupio, dobro ne vjerujem ni ja da 90% ljudi tako misli ali eto ipak vecina misli tako.
Moje neko zapazanje je sledece:Ljudi kada vide bildere na slikama govore sve najgore ali kada ih vide uzivo mislim da je skroz drugacije.Ipak gledaju na to sa nekim divljenjem! A uz to divljenje ide i obavezna recenica "Da nije malo preterao"!?Mislim da svako ko vidi profi bildera uzivo ne moze da ostane ravnodusan ma sta drugo pricao!
ma u Srbiji js misle da je whey steroid , evo ja druga nagovarao da pocne da uzima whey a on me pitam da li ce posle postati zavisan odnosno sta cemu se desiti kada prestane da ga uzima , e kada sam cuo komirao sam se :evil: