Novembar 16, 2024, 12:17:48 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.359 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: DermaTend,krema za uklanjanje mladeza  (Pročitano 13666 puta)

Van mreže DingDong

• Light Heavyweight Member
DermaTend,krema za uklanjanje mladeza
« poslato: Mart 16, 2007, 04:27:14 posle podne »
Jel koristio neko ? Jel uopste vredi nesto ?
Evo sajta http://www.moleremedy.com
Ja bi uzeo al nema Srbije na spisku zemalja u koje salju. A drugo nemam kreditnu koju mogu na internetu da koristim. :-)

Jetion

• Gost
Odg: DermaTend,krema za uklanjanje mladeza
« Odgovor #1 poslato: Mart 16, 2007, 04:39:57 posle podne »
ja ovo nebi nikada koristio

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Mart 16, 2007, 04:40:34 posle podne »
ne znam kakve probleme sa mladezima imass , ali se ja ne bih zajebavao s tim...i dalje je najsigurniji put operacija...

Van mreže DingDong

« Odgovor #3 poslato: Mart 16, 2007, 04:56:51 posle podne »
Probleme nemam,al imam dosta mladeza i uklonio bi ih ,cisto zbog estetike. Tako je lepo sve napisano na sajtu,radi savrseno da ne covek poveruje :-)

Van mreže Nico

« Odgovor #4 poslato: Mart 16, 2007, 09:11:30 posle podne »
u brate de iskopa ovaj sajt...ne bih se usudio ja to ni da platim kreditnom a ni da stavim na sebe tu kremu kad su prodavci neki anonimusi

Van mreže DingDong

« Odgovor #5 poslato: Mart 19, 2007, 11:18:27 pre podne »
Guglao sam malo pa sam naisao na par drugih sajtova gde se pominje ova krema,zato sam i mislio da nije prevara,mada sajt izgleda ko prevara,to priznajem

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #6 poslato: Mart 19, 2007, 12:29:45 posle podne »
Bolje se ne igrat i ne trazit sudbinu da igra protiv nas, govorim iz iskustva vjeruj mi! Dakle krema je iluzja, necu ni gledat link jer sam 100% siguran da je to isto kao i kreme za Strije, tj, nema pomoci osim NOŽA i pregleda OBAVEZNOG prije i nakon tretmana!

Jetion

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 19, 2007, 01:40:27 posle podne »
Bolje se ne igrat i ne trazit sudbinu da igra protiv nas, govorim iz iskustva vjeruj mi! Dakle krema je iluzja, necu ni gledat link jer sam 100% siguran da je to isto kao i kreme za Strije, tj, nema pomoci osim NOŽA i pregleda OBAVEZNOG prije i nakon tretmana!

sto tebe sekiraju te strije najbolje bi bilo odustani od treninga:D kao sto je neko reko na sajtu bolje imati lijepe misice pa i neka strija ima

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #8 poslato: Mart 19, 2007, 01:59:34 posle podne »

sto tebe sekiraju te strije najbolje bi bilo odustani od treninga:D kao sto je neko reko na sajtu bolje imati lijepe misice pa i neka strija ima
Kara, jesi Kara, ma nisam rekao da sad treba da odustane od uklanjanja madeža ali sam naveo samo da se ne igra sa tim preparatima jer svak uklonjeni madež bio on velik, mali, crn ili crven treba tkivo odnijet na histoloski pregled, a strije su mi gadne i sam ih imam i pokusavam ih sprijecit sto vise mogu, tako da si malo pobrkao loncice, a misici su sigurno primarni! :D

Jetion

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Mart 19, 2007, 05:44:05 posle podne »
haha

a znam nija se nebih igrao s tim kremama za mladeze u mene je stric imao na licu to kada je se brijo redovito bi ga obrezo malo tako da je otiso kod nekog doktora neznam stamu je radio ali uspjesno ga je skinio s mladezima se netreba igrati

neznalica danas slucajno naletih na neku kremu koju imam kuci aloe vere nesto fitness,s cime ti mazes strije ja imam cijeli lijevi biceps i desni pocinje pucati ali mi nesmeta

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #10 poslato: Mart 19, 2007, 10:02:40 posle podne »
haha

a znam nija se nebih igrao s tim kremama za mladeze u mene je stric imao na licu to kada je se brijo redovito bi ga obrezo malo tako da je otiso kod nekog doktora neznam stamu je radio ali uspjesno ga je skinio s mladezima se netreba igrati

neznalica danas slucajno naletih na neku kremu koju imam kuci aloe vere nesto fitness,s cime ti mazes strije ja imam cijeli lijevi biceps i desni pocinje pucati ali mi nesmeta

Evo ti pa se smiji ti i ostali;

- Prije treninga Johnson's Baby Gel (protljam kroz ruke koje su mokre i umasiran na kriticna mjesta da upije)
- Nakon treninga, Nivea ono plavo mlijeko za tijelo
- Prije spavanja i iz jutra Afrodita Kozmetika Zeleni gel sa kamilicom koji umiruje i vlazi suhu kozu

A smatram kreme za strije smijesnima jer su skoro pa iste kao navedeni proizvodi, dakle ako si uporan i imas zivaca ovo radit siguran sam da ces barem 30% da umanjis malo pucanje i usporis ga dok rastes...

A probao sam kreme za trudnice i sve zivo pa mi je rekao dermatolog da sam na dobrom putu  sa nacinom mazanja navedenim sredstvima makar cu sad pred ljeto uzet neku kremu na bazi glicerina protiv strija da mi da jos gipkosti koja ce trebat kad se krene na defku i sunce te jos naprezanja!

Jetion

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Mart 20, 2007, 02:09:38 posle podne »
ma stacu se smijati dobro ti se da mazati te kreme