haha
a znam nija se nebih igrao s tim kremama za mladeze u mene je stric imao na licu to kada je se brijo redovito bi ga obrezo malo tako da je otiso kod nekog doktora neznam stamu je radio ali uspjesno ga je skinio s mladezima se netreba igrati
neznalica danas slucajno naletih na neku kremu koju imam kuci aloe vere nesto fitness,s cime ti mazes strije ja imam cijeli lijevi biceps i desni pocinje pucati ali mi nesmeta
Evo ti pa se smiji ti i ostali;
- Prije treninga Johnson's Baby Gel (protljam kroz ruke koje su mokre i umasiran na kriticna mjesta da upije)
- Nakon treninga, Nivea ono plavo mlijeko za tijelo
- Prije spavanja i iz jutra Afrodita Kozmetika Zeleni gel sa kamilicom koji umiruje i vlazi suhu kozu
A smatram kreme za strije smijesnima jer su skoro pa iste kao navedeni proizvodi, dakle ako si uporan i imas zivaca ovo radit siguran sam da ces barem 30% da umanjis malo pucanje i usporis ga dok rastes...
A probao sam kreme za trudnice i sve zivo pa mi je rekao dermatolog da sam na dobrom putu sa nacinom mazanja navedenim sredstvima makar cu sad pred ljeto uzet neku kremu na bazi glicerina protiv strija da mi da jos gipkosti koja ce trebat kad se krene na defku i sunce te jos naprezanja!