Prvo moze li bez te nervoze Pedjoni,ako ti se ne odgovara na moja pitanja nemoj nista odgovarati,ja sam ovdje dosao da od profesionalaca kao sto si ti naucim nesto ali izgleda da nemam srece.Prvo si trebao procitati moje predhodne postove pa davati takve odgovore.
Imam problema u fazi def. vec 10 nedelja sam na dijeti i stvari su isle dobro mada zadnje dvije nedjelje je sve stalo ili mi se cini.Moj problem je u tome sto uzimam jako malo UH.Samo za rucak obicno neka salata i kuvani krompir ali bude vise dana da ni to ne uzimam.A unesem od 2.5 do 3 grama proteina po kilogramu tezine u 5-6 obroka dnevno racunajuci i proteinski sejk kao jedan obrok.Nemojte pogresno da me razumijete da nema rezultata,ima mozda bi bilo najbolje da vam posaljem sliku pa da sami procijenite.
..
CEK..CEK..AJD OVAKO..
ZASTO BIH SE JA NERVIRAO ZBOGH TEBE???..
STVARNO MI NISI JASAN....I NARAVNO DA SE NIJE ODNOSILO NA TEBE VEC NA JEDNOM MOMAK IZ SLO KOJEG TRENIRAM..AKO HOCES BAS..
IDEMO DALJE...
DA SI TI CITAO PAZILJVIO OVJA FORUM..ONDA NE BIH NI PSOTAVLJAO TAKAVA PITANJA.
JER JA CITAM FORUM NA KOJEM RADIM DAN I NOC TAKO DA NEZNAM OD KUDA TI IDEJA DA NISAM CITAO TVOJE..
DALJE..
DAKLE..DA SI CITAO..ONDA BIH I NSASO GDE JE GRESSKA..
TELO SI DOVEO DO STADIJUMA GDE UH PREPZNAJE KAO SPASONOSNU AMTERIJU ZA ODRZAVANJE BAZALNOG METABOLZIMA.
STA TO ZNACI.
UNOSICEI VEOMA MALO UH SVAKI DAN..TELO SE S VREMENOM NA TO PRIVIKAVA I POCIENJ DA SE BRANI NA TAJ NACIN STO USPOROVA STOPU METABLZIMA..
BEZ OBZIRA KOLIKO TI UNOSIS B TO NEMA VEZE SA NICIM..
TVOJ CILJ JE SKIDANJE KG..A NE ZAUSTAVLJANJE METABIZLMA...
METABILZAM U TIM FAZAMA TJ SKIDANJA KG MOZES DA PREVARIS JEDINO NA TAJ ANCIN STO CES DA ROTIRAS UNOS UH,.OD EXTREMNO VISOKOG UNOSA DO EXTREMNO NISKOG.....
AKO SA TIM IMAS PROBLEM..ONDA IMAS PROBLEM KOJI TI SADA SI PONOSAN VLASNIK...
DAKLE...MOZES DA BUDES NA TAKVOJ DIEJTI JOS 4 MESECA..REZULATTI CE BITI MINIMALNI ILI NIAKKVI..JEL KAO STO REKOH..TELO SE BRANI TJ NAVIKNUTO JE AN TO I TACNO ZA STA CES U TOKU DANA I KADA DA KONZUMIRAS..
NE MISLIM U BUKVALNO..
NADAM SE DA SI SADA NESTO NAUCVIO I DA SI ZADOVLJAN SA ODGOVROM..
A KAO STO REKOH..VEC SAM PRICAO O TOME I DA SI CITAO..ONDA BI I NASAO