ja nisam upoznat sa nasim powerlifterima, ali voleo bi da kazes nekom ko radi 700lb bench da je pacenik... nisi mi jasan tvoj stav ...
nema veze, ti imas svoj stav to je ok, verovatno ga nece menjati vise.
....jebote tebi covek mora stvaro da crta.......
JA SAM TI GOVRIO SA APEKTA NASIH PROSTORA JER NI TI NI JA NECEMO NIAKDA URADITI NSITA NAPOLJU PO PITANJU BILO CEGA....
znaci sefe ograncii se na davanje saveta ovde i ovim ljudima tj klincima ovde u nasoj zemlji...
dalje.....ja ti govrim o pacenicima koji ovde odustaju od b.b i "kao"idu u powerliftere jer je lakse zderati po pekaram i biti deobeo kao svinja i raditi 3 ponavlnja i raditi trening od 30 minuta....JA O TOME TI PRICAM...
nisam ti nsita rekao za ljude kojis se bave profeinsalono sa disciplinma snage a ti moras prznati da bas njih zabole k...za tebe i mene i tvoje treninge..
ja ne viodim razlog zasto bih aj menja svoj prinpicp i sistme....JLE MOZDA NEMAM REZULTATE.....
opet ti ponavljam....NE JA....JEL TI STVANO ILI NECES DA CITISA ILI STA...
SVI MOMCI KOJI OVDE DOALZE RADE PO SLICNOM ILI ISTOM PRINCIPU TJ SPLIT TRENGU KOJI IM DAJE FANTASITICNE REZULATET...JA STVARNO ENNZAM KOJI JE TVOJ PROBLEM...
REKAO SAM TI...PISI STA GOD HOCES...TO JEL CE NEKO DA TE SLSUA ILI NECE TO NIEJ MOJA STVAR.........ALI NEMOJ DA OMALOVAZAVS NESTO STO LJUDI RADE VEC GODINAMA SA MANJE ILI VISE VARIJACIJA I STO EJ ANJBITNIJE NESTO STO IM DAJE REZULTATE.....