Citat: THEROCK Mart 15, 2007, 06:26:05 posle podneA zasto ti uzimas naprosim? Sto nebi uzeo neki thai D-bol? Po meni nije los DANABOL 10mg plave tabletice u obliku srca imas jos dobrih thai metana. Naprosim ili ne daj boze raski metan zaobilazi u sirokom lukuPlanirao sam u sledecem ciklusu da uzimam(izmedju ostalog) 30mg dbola(6x5mg). Kada bih uzeo taj danabol jer pijem po 3kom posto ima 10mg ili kako?
A zasto ti uzimas naprosim? Sto nebi uzeo neki thai D-bol? Po meni nije los DANABOL 10mg plave tabletice u obliku srca imas jos dobrih thai metana. Naprosim ili ne daj boze raski metan zaobilazi u sirokom luku
Citat: Marko BG Mart 21, 2007, 09:28:17 posle podneCitat: THEROCK Mart 15, 2007, 06:26:05 posle podneA zasto ti uzimas naprosim? Sto nebi uzeo neki thai D-bol? Po meni nije los DANABOL 10mg plave tabletice u obliku srca imas jos dobrih thai metana. Naprosim ili ne daj boze raski metan zaobilazi u sirokom lukuPlanirao sam u sledecem ciklusu da uzimam(izmedju ostalog) 30mg dbola(6x5mg). Kada bih uzeo taj danabol jer pijem po 3kom posto ima 10mg ili kako?Logicno :wink:@materijalmen Naposim izgleda OK
Materijal,naposim je ok,isti takav sam uzeo bio i radio je
Citat: doktor83 Mart 21, 2007, 09:45:46 posle podneMaterijal,naposim je ok,isti takav sam uzeo bio i radio je samo i da meni radi aj posalji mi pm kako si i sta si oseti kad si uzeo te teblete
pedja interesuje me da li je moguce da je i onaj sa natpisom metandienona originalpitam te zato sto koju god sam sliku nasao na netu razlicit je natpis na kutiji i unutra...http://www.bestanabolicstore.com/full_images/Other/naposim.jpgitd...