neznam kazem ti,ja sam imao 200kom tog metandienona....i onda mi je drug trazio 100kom da pije i ja mu dam,kaze da je prva 3 dana osetio a posle kaze nista nista,kaze da je mnogo slabiji od ovog metandienonum...i kad je video da je fals prestao je i rekao meni,ja sam ga bacio u tri lepe...
Citat: Bokser Maj 20, 2007, 05:12:34 posle podneEvo i slika:
Evo i slika:
Samo ga ti osoli decko...
POZDRAV SVIMA! ja sam odavno na ovom forumu, ali ne pisem nista. samo citam. nabavio sam 100komada naposima. on izgleda ovako. da li je to original, sve sam procito. prosle postove. ali na mojoj kutiji nema one crtice izmedju na datumu. a sve je isto. PEDJA! i ostali iskusniji. zamolio bih vas da mi kazete da li je ovo originalno pakovanje.Citat: sszgo Mart 23, 2008, 11:36:58 posle podneCitat: Bokser Maj 20, 2007, 05:12:34 posle podneEvo i slika: Da si odavno na forumu znao bi sta da radis u wc i pustis vodu!
Citat: Bokser Maj 20, 2007, 05:12:34 posle podneEvo i slika: Da si odavno na forumu znao bi sta da radis u wc i pustis vodu!
ne piramidu a ne ni 3x dnevno vec all at once.....
Citat: nellle Maj 17, 2008, 08:36:24 pre podnene piramidu a ne ni 3x dnevno vec all at once.....
sta, sad si ti kao neki smesan, a? kao zgutaj svih 100 komada odma.... pitam lepo za savet, a ne za zajebanciju.