buduci da sam vec duze vrijeme vani interesira me kako je kod vas sa poslom, dali je tesko naci posao, mozeli se od zarade zivjeti? Sta si mozete priustiti?kazu da novac ne cini srecnim :lol:. ali htjeli mi to ili ne sve se vrti oko novca i kako ga zaraditi.
ja u sustini nisam nikada radio kod nas tako da nemam pravu pretpostavku kako to izgleda ali cu zapoceti kako je to kod mene;
ja radim skoro svaki dan osim nedelje, u godini imam nekih 4-5 slobodnih subota, na poslu sam nekih 9 sati svaki dan, pausa mi je neplacena, treva mi sat do posla i sat nazad sve u svemu 11 sati svaki dan, docem doma i onda se sjednem za comp. nakon par sati odem u fitnes(3 puta tjedno)prednost je da radi cijelu noc pa ja cesto idem u 2 ujutro, tri puta tjedno idem na vietvodao, jednom tjedno na spanjolski, jednom tjedno na plivanje, imam nekih 35 dana godisnjega plus prekovremeni, dvije sobe placam nekih760 eura mjesecno, auto me ne kosta puno -disel, upravo sam zavrsio studij nakon posla :lol: pa trazim novi posao inace sam zaradivao 4500 eura(brutto), 450 za hranu(vise za moga macka nego za mene :lol:)roba je skupa pa nosim jeftine stvari, sam od svoje zarade mogu skronmo zivjeti i putovati po svijetu nekih 3 puta godisnje
sada ste vi na redu:jer razmisljam da se vratim u rodni kraj , pa me zanima sta vi mislite o tome
pozz