Sad si uploadovao avatar
.Ma nema frke, neka covek radi ono sto mu iskusni ljudi kazu ,mada moj zakljucak ostaje da je do dobrog odraza put preko dobrog cucnja!
Ja sam batalio kosarku ,sada samo idem na basket preko leta.Kao sto sam rekao noge su mi bile medju najslabijim partijama i sada radim program za masu koji je ogranicen zbog teretane u koju idem.
Radim noge utorkom i to zadnji cucanj na smitu(nema slobodan teg za cucanj
) ''A-2-d-G'' sa manjim tezinama(60%) 4 radne serije ,zadnju seriju natovarim 90% i do paralele.Iskorak sa bucicama 4 duzine teretane
(~8 ponavljanja za svaku nogu).Sutiranje na kurl-u 3 serije do max.Zadnja loza sa dvorucnim tegom (valjda se zove rumunsko mrtvo vucenje ??) ,i na kurl povlacenje za zadnju lozu 4 serije...izvinjenje zbog naziva vezbi jbg. nikad nisam obracao paznju na njih
.
Posle ovoga riknem tako da jos uvek ne mogu ubaciti list u ovaj trening(imao sam dugu pauzu) ,ali bi bilo lepo kad bi i njega uspeo sa 2 vezbe pogoditi.Uostalom ,na ovu temu imas dosta na forumu-ja sam ti izlozio kako moj trening izgleda ,sad da li ce ti pomoci ne znam ali mogu ti garantovati da i dalje zakucam iz naskoka(doduse sa jednom rukom),a do leta...mmmmmmmhhhh...