Momci Nebojsa Bjedov je decko koga znam iz teretane u kojoj sam trenirao i trenutno je najjaci powerlifter u srbiji ima 190 sa 110kg i malo bf, radi pun cucanj sa 340kg, mrtvo sa 300kg i ravni potisak sa klupe sa 190kg mozda sada i vise, u glavnom decko kuca iz mesta ssa 2 ruke i trci 12,5 sec 100metara, kao voz je...s druge strane decko koji je kapiten odbojkaskog kluba Crvena Zvezda Dokic ne mogu d se setim imena iz 1/4 cucnja ili 1/2 cucnja gura 300kg sa 205cm...e sada sve zavisi sta ocete, za skakace generalno nije preporucljivo da rade pun cucanj, a koliko cete skakati zavisi takodje od vrste misicnih vlakana koja imate, odnosno procenta vlakana brzog trzaja, tj da li ste eksplozivan tip sto znaci da ste dobri na kratke staze i da imate ispod 12%bf....prosecan kosarkas ili odbojkas imaju otprilike od 8-12%bf...tako da...
Inace ja sam sada u 9-oj nedelji AIR ALERTA 3 i moram reci da je tezak ko pas, i povecao sam odraz do sada za 8-9cm...i izilavio noge, iskocile vene i sada skacem 49-50cm...a imam 101 kg na 191,5...a treba da imam 92-3kg...znaci moraju da se skinu kg....