Jeste da je tema stara kao Bibilija ali moram neshto da napishem.
Ne mogu da vjerujem da govorite da visoki ljudi ne smiju da rade chuchnjeve sa slobodnim tezinama o.O . Pa svaki sprinter ih radi a svaki preko 185 i zivi i zdravi svi bre! Tony Gentilcore iz Cressey Performance je pisao chlanak o smith mashini kao "najskupljem chiviluku za kapute na svijetu". Ja radim chuchanj sa free weights ( mada sam proveo mjesec dana uchecji i ispravljajucji formu) i nije mi nishta nego sam sve bolje i bolje.. Tako da pedja.. drzi se bodybuildinga a snagu ostavi nekome ko zna shta pricha..
opa...ovo nisam ni video...
pa vidi momcino..
ja mogu da ostavim sta god hocu,ali iza mene je niz godina rada i treninga u ovom sportu gde sma se dokazao,a u zadnje vreme mi je veoma interesantno da dokazujem takvima kao sto si ti KOLIKO POJMA NEMAJU SA ZIVOTOM jer verujem da si ti jedan od "onih"koji je zavrsio DIF ili nesto slicno pa sada svoje naucne mtode zasnivas na nekim studaijma koje TEBI IZGLEDAJU LOGICNO....
dakle...koliko pojma nemas se vidi iz prilozenog gde kazes da cucanj sa slobodnim tegom rade sprinetri ili sta vec...super..
a ja te pitam..
kakve veze sprinteri imaju sa bilo kojom vrstom odraza?...jao majko bozija....jao..pa jao..pa jaoooooo
pa ideo dalje...
dali si ti ikada gledao kako ti sprinteri rade taj cucanj,koja dubina,koja tehinika ..ili da skratim...
taj cucanj koji sprinetri rade..a koje si ti negde video..NEMA AMA BAS NIKAKVE VEZE SA PRAVLINOM IZVODJNJEM CUCNJA....
zato lupas budalstine i pokusvas da nekome kazes nesto,a da u stvari u opste nemas pojma o cemu pricas....??
naravno da je sl cucanj ok..ali nikako ne moze da bude zamena za nesto sto moze da kontrlosie pokret u punom radijusu kretenja kao sto je cucanj na SMIHT MASINI..
ta budala sto je rekla da je to ofinger..slobdno mogu da ga nazovem budaltinom jer verovatno u pokusaju guranja neke svoje debelne knjige ili studije je naisao na niz problema i kontra misljenja sa kojima se potvrdjuje da je smith masina extra stvar,pa u nedostatku adekvatnih i naravno opravdanih argumaetna on to naziva OFINGEROM..sto dovljno govri o njegovom mentalnom sklopu a jos vise kao nekome ko za sebe kaze da je vrhinski trerenr...da...u mojim jajima!!!
dalje.....
gde je pedja rekao da onaj ko se bavi powerliftnigm treba da radi na smiht masini??
dali si ti nepsmien ili sta??..
ja nemam nista sa snagom niti me ta kategorija zanima a i oni koji me znaju,onda i znajumoje misnjenje o tome tako da u oppste nemam potrebu da sirim dalje ovu pricu oko toga...
moja prica je bila povezana za nesto drugo gde se tema zove..TEGOVIMA DO ODRAZA ili kako god..a ne natezeanje sa PROPALIM BODIBLDErima kojim nema i ,vec se nasao u necemu drugom...
sjajan si