@majkl
kucao si u 7.mom razredu? svaka cast ! Takodje svaka cast i za sasacg-a ako se ne zezas kad kazes da mozes 360 sa obe ruke!
i ja sam se do skora bavio kosarkom aktivno tvoje sam godiste majkl, ali za razliku od vas ja sam poceo da kucam sa 16-17 godina...
nego sto se tice cucnjeva ne znam koliko si visok , ja sa mojih 188-9 i 85 kg ih radim ,ne mogu da zamislim trening za noge bez njih
ali radim maksimum sa 60kg i to je to-vise serija.
kazem ti radio sam air alert 1 2 pre 2 godine i dobio sam nekih 15 cm na odrazu ali je to bilo bukvalno plakanje dok se radilo-jako je naporan program, nisam ih zavrsavao do kraja jer noge pocinju nekako da ti se zilave -ono dobiju mnogo na definiciji i uvene se listovi mnogo.Jeste da sam tada kucao kako hocu (sa kapice, iza ledja, iz mesta.... -360 nikad nisam mogao da izvedem kako treba
)
ali evo sada se ne bavim aktivno basketom i dalje imam dobar odraz-zahvaljujuci radu u teretani-i kazem ti mislim da je bilo bolje i pametnije da sam "budzio odraz u teretani" nego preskakao onu vijacu na razne nacine,i lomio one stolice :lol:(air alert)