Verujem da je ovo problem mnogim vezbacima!Ja sam svesna da sam tipican kampanjac-taman pocnem da vezbam onako kako sam isplanirala pa se onda desi da sam ili preumorna ili ne stignem tog dana(a Bogu hvala,obaveza koliko volis!)Jos sam sebi ugodila i kod kuce napravila pravu malu teretanu a uz to sam i fizioterapeut (diplomirani uskoro) tako da mi nije tesko da improvizujem.Imam 20god,vodim koliko-toliko zdrav zivot(bez kafe,bez cigareta,alkohola,pesacim dosta)ali me ubi hrana-zamislite kako moze jedan student da se hrani kad imam praxu po ceo dan??I kad posle jednog takvog dana dodjes kuci,nije ti ni do cega a ne do vezbanja!Ranije sam vezbala,isla jos u osnovnoj na aerobike,plivanja,isla cak izvesno vreme i u Extreme ali mi sve to oduzima dosta vremena pa sam se odlucila za ovu varijantu kod kuce!Znam sve prednosti vezbanja(u smislu zdravlja,jer bilo bi glupo da ne znam?!)i to je ono sto me donekle motivise!A moja profesija je slicna fizikaliji tako da kicma trpi naveliko!I tako me ti motivi drze cela 3dana,onda padne kisa ili sneg pa se ne izlazi iz kuce i tako u krug.......A kad dodje ispitni rok pa krenes da zderes onu divnu hranu punu UH ne bi li mozak ostao bez energije-kuku majko!!!!Tek tad nema treninga,nego mi atrofira i ono malo mase sto imam!
Eto tako!Pa ako ima neko neku pametnu ideju,bila bih vam beskrajno zahvalna!
PS-Da,probala sam i sa lepljenjem postera zgodnih cica po zidovima ali.....Znate kako se zavrsilo? :oops: :oops: :roll: :roll: :cry: :cry: