Da te kese su bile ludilo kad su isli ka meni sa tolikom kesom mislio sam evo sad mi nose 5kg wheya kad sam pogledo sta sam dobio u kesi i kad sam odprilike izracuno kolko sam spuco za NS mislim smesno porediti + i - ali nije bitno stekao sam dobre prijatelje i iskustvo. Medena veruj da mi nije bilo tesko da ih oderem znao sam da cu da pobedim jer su momci na slici prilazili meni sami i rekli da cu da ih pobedim i ako je publika bila protiv sto sam ja pobedio ali zabole me iskreno jer kad sam cuo kako su se momci spremali za takmicenje i kakav su bofluk uzimali i sta su jeli nije ni cudo da nemogu da se spreme naprimer taj visoki decko simetrija 0. A nelle nezezam ja tebe nego sad cu ti reci sto nevolim male klase u bb kad sam pocinjao ovo sa treningom sreo sam strugarevica koji je tad za mene izgledao extra pa je video da sam pocetnik pa je pokazivao triceps i pitao me jeli sine sta je ovo ruka ili noga tada je to za mene bilo ogromno a kad sam ga video u Ns prosle godine doslo mi sam sebe da ubijem kome sam se diveo. Znaci moje dve noge imaju kg ko on ceo a da spominjemo ruke da te njegove ruke su zajebane samo sto je moja ruka ko njegova noga. Kazem svaka cast njegovim uspesima ali on za mene nikad nemoze da bude bilder kao sto su na primer igor i pedja znaci nikad. E vidis nelle ti si junior i ok je da imas tu kilazu ali ja znam da ces ti ici gore u kilazi a senior sa 70kg za mene je crtani film da je to tako dobro onda bi jay cutler imo 70kg a ne 140kg ili kolko vec ima