ne kazem ja da se ne isplati,naravno da se isplati,samo kazem da je nekada to tesko zbog obaveza,manjka vremena,druga je stvar nekome ko je zivot dao za ovaj sport,kome je bb sve u zivotu,nekome ko se profesionalno bavi time ,zavisi od pojedinca do pojedinca,ja opet znam unijeti i po 3 g proteina po kg tjelesne tezine nekada ,nije to nikakva vadiona,samo kazem da je tesko i da treba dosta odricanja ali neke obaveze se jednostavno ne mogu izbjeci,da je tesko,tesko je...a da ne govorim o finansijama,koliko kome dozvoljavaju prvo za hranu pa onda za whey i ostalu suplementaciju,da je para sve bi bilo lakse,jebeno je kad od staraca zavisis,novac nije problem ali oni su takodjer sumnjicavi oko suplementacije ,wheya i ostalog,spadaju u tu kategoriju roditelja pa tako da mi ne daju lovu za to,a ne mogu da se natezem s njima,tek se ove godine upisujem na faks,pa za koju godinu ako Bog da sam gotov i onda sam svoj covjek ... onda ce lagano da se prazne police sa wheyom,kreatinom,glutaminom.... itd. itd.