Pozdrav svim forumasima i forumasicama naravno :wink:,odnedavno sam sa vama kao registrovani clan, i naravno kako to prirodno ide osecao sam potrebu da postavim svoj prvi post:P.Forum je fenomenalan, zaista , pocev od same organizacije, pa do tema koje su veoma aktuelne, poucne , pa do samog sastava glavnog tima foruma koji su tu uvijek sa nama, i poducavaju nas..tu su izmedju ostalih : PEDJA kralj , MARKONI prevodilac i odlican moderator, VLADAR, MR.BIG uvek pun poucnih informacija, kako bi rekao svezih
naravno sasacg i mnogi mnogi drugi.Naveo sam samo ovi par momaka iz razloga sto sam ih najvise zapazio na forumu i svideo mi se njihov pristup sto tematici sto ostalim momcima, sto neznaci naravno da ostali koje nisam naveo da se osecaju manje vazni jer su i oni deo jedne EXTREME zajednice koji svakim svojim postom pomazu ostalima...Takodje bi iskazao ogromno zadovoljstvo i cast da na forumu imamo nekoliko bb legendi kao sto su MILOS SARCEV i ostali takmicari, Uh al se naprica:D a sta da radim kada ste dobri
:D....... to je bio prvi deo a sada drugi de " pitanje"
imam 20 godina , visok sam 205 i tezak 113 kilograma whOOman
, ali nazalost ja uopste neizgledam toliki koliko ova brojka sugerise
.Trenirao sam kosarku 6g ali sam odustao, jednostavno mi je prestala biti broj jedan onoga dana kada sam sa ekipom otisao u teretanu!Od tada samo razmisljam o bb
.Treniram oko pola godine i dobio sam nekih 5 kilograma (gledajuci vagu ) ali dobio sam malo vise jer sam se oslobodio odredjene kolicine masnih naslaga:D, ali koje su jos prisutne... moje pitanje je ustvari primjer dnevne ishrane koji bi meni odgovarao, naravno da pocnem da rastem, u pozitivnom smislu, znam znam ovo pitanje je najmanje stotinu puta razradjeno na forumu ali drugacije je kada ti neko pomogne, onako pogura te u nekim stvarima , pa tako i ovde da imam neku osnovu na kojoj bi mogao da radim, usavrsavam itd.
Nekih odredjenih ogranicenja nema tipa vreme novac(naravno u razumnim cenama ne da caleta nateram da digne kredit:D:D) , student sam pa makar vremena imam
a sto se tice suplemenata naravno i njih bi koristio... eto toliko za prvi put, par informacija vodilja sam dao
nadam se da nisam preterao...
pozz ELESTY