Novembar 01, 2024, 02:38:01 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Prvi post...  (Pročitano 2384 puta)

Van mreže ELESTY

• Član
  • *
Prvi post...
« poslato: April 03, 2007, 11:49:22 posle podne »
Pozdrav svim forumasima i forumasicama naravno  :wink:,odnedavno sam sa vama kao registrovani clan, i naravno kako to prirodno ide osecao sam potrebu da postavim svoj prvi post:P.Forum je fenomenalan, zaista , pocev od same organizacije, pa do tema koje su veoma aktuelne, poucne , pa do samog sastava glavnog tima foruma koji su tu uvijek sa nama, i poducavaju nas..tu su izmedju ostalih : PEDJA kralj , MARKONI prevodilac i odlican moderator, VLADAR, MR.BIG uvek pun poucnih informacija, kako bi rekao svezih :D naravno sasacg i mnogi mnogi drugi.Naveo sam samo ovi par momaka iz razloga sto sam ih najvise zapazio na forumu i svideo mi se njihov pristup sto tematici sto ostalim momcima, sto neznaci naravno da ostali koje nisam naveo da se osecaju manje vazni jer su i oni deo jedne EXTREME zajednice koji svakim svojim postom pomazu ostalima...Takodje bi iskazao ogromno zadovoljstvo i cast da na forumu imamo nekoliko bb legendi kao sto su MILOS SARCEV i ostali takmicari, Uh al se naprica:D a sta da radim  kada  ste dobri :D:D....... to je bio prvi deo a sada drugi de " pitanje" :D

imam 20 godina ,  visok sam 205 i tezak 113 kilograma whOOman :D, ali nazalost ja uopste neizgledam toliki koliko ova brojka sugerise  :( .Trenirao sam kosarku 6g ali sam odustao, jednostavno mi je prestala biti broj jedan onoga dana kada sam sa ekipom otisao u teretanu!Od tada samo razmisljam o bb :D.Treniram oko pola godine i dobio sam nekih 5 kilograma (gledajuci vagu ) ali dobio sam malo vise jer sam se oslobodio odredjene kolicine masnih naslaga:D, ali koje su jos prisutne... moje pitanje je ustvari primjer dnevne ishrane koji bi meni odgovarao, naravno da pocnem da rastem, u pozitivnom smislu, znam znam ovo pitanje je najmanje stotinu puta razradjeno na forumu ali drugacije je kada ti neko pomogne, onako pogura te u nekim stvarima , pa tako i ovde da imam neku osnovu na kojoj bi mogao da radim, usavrsavam itd.
Nekih odredjenih ogranicenja nema tipa vreme novac(naravno u razumnim cenama  ne da caleta nateram da digne kredit:D:D) , student sam pa makar vremena imam :D a sto se tice suplemenata naravno i njih bi koristio... eto toliko za prvi put, par informacija vodilja sam dao
 nadam se da nisam preterao...

pozz ELESTY

Van mreže DingDong

• Light Heavyweight Member
Odg: Prvi post...
« Odgovor #1 poslato: April 04, 2007, 12:31:06 pre podne »
Dobrodosao!

Van mreže sasacg

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #2 poslato: April 04, 2007, 02:17:47 posle podne »
Nemoguce da nisi pronasao neki jelovnik koji tebi odgovara,kad ima toliko tema i poruka o tome...Sve je vec napisano,samo se malo potrudi i pronaci ces osnovne stv ari,a finese cemo doraditi zajedno ako bude nekih nedoumica :wink:
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže ...ivo...

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: April 08, 2007, 08:38:03 posle podne »
a ja mislio "post" vezan za religiju.eto,kada se preplicu jezici.
sve je vise ludaka...