Zdravo svima.. Treniram vec 7-8 mjeseci aktivno i u pocetku sam napredovao brzo, tj van svih mojih ocekivanja.. U zadnje vrijeme to bas i nije slucaj, naime vec par mjeseci stagnira, pa sam odlucio da vam napisem moj trening u nadi da cete me ispraviti gdje grijesim..
Znaci viskok sam 187 i tezak 86kg.. Moj cilj je definicija jer i nemam mnogo izbora zbog ekstremno mrsavih nogu, koje sam naslijedio od oca.. Na butinama bi se mozda nesto i moglo napraviti, ali listovi su mi katastrofalno tanki, al sta je tu je..Ide ovako...
1 dan PRSA- 5 serija benca
5 serija kosog benca
5 serija razvlacenja sa bucicama
4 serije razboja
Prsa radim od 7-14 ponavljanja..
TRICEPS uvjjek mjenjam vjezbe ali obicno radim oko 16 serija
2 dan RAMENA .. vjezbe standardne 5 vjezbi sve ukupno 20 serija 7-14 ponavljanja
BICEPS 4 vjezbe po 5 serija svaka, ukupno 20
3 dan NOGE 3 vjezbe po 6 serija te listovi 6 serija po 15 ponavljanja
4 dan LEDJA 5 vjezbi po 4 serije
5 dan ODMOR.i onda se ciklus nastavlja,,3 puta sedmicno poslje treninga sa tegovima radim i trbusne..
Sta da kazem, ishranu sam sredio koliko je to u mojoj moci, od suplemenata pijem samo kreatin..
Zelio bih pomoc vas iskusnih, jer neznam dali negdje grijesim..BB sam se bavio i prije par godina,tako da nisam bas potpuna neznalica..
I jos ako mi neko moze pomoci oko listova, jer su mi ne srazmjerni u odnosu na tijelo...
Hvala....