Znaci sakrivao sam whey jer mi roditelji nisu dali da pijem pokusavao sam im na razne nacine objasniti
ali nije islo i tako ja kupim i sakrijem,i evo sad su mi nasli whey,i oce da mi zabrane i teretanu i prehranu sve...
:x
Rekli su ici cemo kod doktora i ako on kaze da nije stetno moci cu uzimat...A ja znam uglavnom sta me ceka,jer znate kakvi su
doktori,jer je ovaj jedan momak isto isao kod njega ...e ovo je govorio tome momku
"Uglavnom od onih proteina sto ih mi uzimamo, stvara se nesto u nama nakva ko "bomba" dusicna ja mislim tako nesto"
"Doktor je pricao o crvenim misicma i bjelim misicma... Kako ovi misici (dobiveni proteinima) nemogu bit korisni, ustvari oni tjelu predstavljaju teret...
Takdjer je rekao kako gimnastika, razvije jako dobro misice, dobiju fin oblik i pravi su, nisu napuhani...
Takodje je spomenu nekog svog prijatelja, iz sarajeva koji je takodjer doktor sportske medicine, bavio se BB-om i nakon odredjenog vrmena dobio "giht" (bolest)... " :x :x
Ponijet cu ja studije i dokaze ali koce znat sta ce biti...
Ima te li vi ikakvih prijedloga jer stvarno ne znam kako cu dokazat, ja VS doktor