E, ovo volim vidjeti... sampion nakon prestanka aktivnog natjecanja i dalje izgleda super. Najgore mi je vidjeti kada se nekadasnji sampioni, u vrlo kratkom vremenu, "osuse" i izgledaju kao da nikada nisu usli u teretanu. Naravno, osim ako je u pitanju neka bolest, sto u nasem sportu nije tako rijedak slucaj... nazalost.
Dorianu kapa dole, za sve sto je postigao u karijeri, ali najvise za hard core pristup. Oduvijek sam njegov veliki fan, bas zbog njegovog pristupa! Jedan Flex, koji po meni, ima puno bolju genetiku cak i od Doriana, nije imao ni upola ovako ozbiljan pristup treningu i dijeti. Sjecam se kako je izjavljivao o "kasnovecernjim" pizzama na pripremama, izjavama kako jedva ceka da mu karijera zavrsi da ne mora u teretani i sl. A sjecam se i njegovog, mislim prvog, trening videa gdje stalno smanjuje kilazu koju mu Glass postavi, ne radi "do daske" i sl. Puno je postigao, ali mogao je i puno vise...
Vracam se Dorianu... ova, navodno, njegova kura je UZAS! Iskreno, prvo sam pomislio da se netko zezno u "kucanju" brojeva... pa ako je ovo istina i samo upola, 1/3... SCHOK! Nadam se da nije... S druge strane, povremeno cujem koliko neki hrvatski, srbski i slovenski natjecatelji ( iz opravdanih razloga necu navoditi imena), ponovo navodno, uzimaju i onda se pitam, pa dokle?!?! Stvarno, gdje je kraj? Znam da neki rade ludosti, ali po pricama je jos puuuno gore. Valjda su to samo price... ili nisu?