Evo ljudi i ja da se oglasim,do duse preko mobtela ali bolje ikako nego nikako... Drago mi je sto su napokon neke stvari stavljene i postavljene na svoje mesto tj tamo gde pripadaju... Posto nikad ne komentarisem ponaosob,necu ni sad ali su nekima krila skracena i to mi je drago,jer su skracena sa stilom i elegantno,bas kako treba. Vreme,mesto,konkurencija i znacaj desavanja su bili kao stvoreni za to... Ne mogu da kazem da se ne smeskam,ali..... Sto se mene tice,pokazala sam i dokazala koliki sam borac prvo sebi a onda i drugima,uspela sam da pobedim totalni kolaps i slom organizma,i skupim poslednje atome snage da pokazem ko sam. Pedjos je bio na licu mesta i video je moju borbu... Naravno,moram da se zahvalim PEDJI EXTREMU,JOVANI,BRANKI I ZOKIJU-JOVANOVICIMA,koji su bili uz mene tad kad je najvise bilo potrebno,a i ostalima na podrsci koju su mi pruzili i dosli za Cacak-VOJI DOBRICU,SASI STANKOVICU,BANETU,MILJANU.... Uh,a sto sam bila srecna kad mi je Marija-moja najbolja drugarica dovela cerke ( Gorana danas puni 9 godina).... Eto,malo sam i ja podelila utiske sa vama i jako sam zadovoljna uspehom koji sam postigla. Malo da se hvalim,JEDINA MEDALJA ZA SRBIJU! I da ne bude zabune i prepricavanja,BODOVNA LISTA JE KOD MENE,PA AKO NEKOG NESTO ZANIMA KONKRETNO...HEHEHEHE