jeli malo bolje
super je...kod nas ta firma ne postioji tj nikko ne uvozi
Citat: pedjossuper je...kod nas ta firma ne postioji tj nikko ne uvoziPedza ovaj produk je stvarno fenomenalanPogledaj malo na netu Pa ako bog da kad dodzem kod nas ja castim
Citat: dadochicagoCitat: pedjossuper je...kod nas ta firma ne postioji tj nikko ne uvoziPedza ovaj produk je stvarno fenomenalanPogledaj malo na netu Pa ako bog da kad dodzem kod nas ja castim ..dado nisam ni rekao da ne valja....samo da ga nema kod nas..a kada dodjes..ne idemo nakafu...idemo na jedan n-explode :wink: :wink:
Citat: pedjosCitat: dadochicagoCitat: pedjossuper je...kod nas ta firma ne postioji tj nikko ne uvoziPedza ovaj produk je stvarno fenomenalanPogledaj malo na netu Pa ako bog da kad dodzem kod nas ja castim ..dado nisam ni rekao da ne valja....samo da ga nema kod nas..a kada dodjes..ne idemo nakafu...idemo na jedan n-explode :wink: :wink:Izvini nisam mislio da si rekao da ne valja samo sam hteo da vidis o kojem se produktu radiBas je sranje sa tim importom Proizvoda i sa cenama tamoJa sam bio u Sarajevu pre dvije godine mesec dana I proteine koje sam koristio su bili neki Slovenacki Ukus je bio boze sacuvaj a verujemi kvaliteta