Pedja, citam vesti i zanimljive postove ovde vise od godinu dana, a ima vise razloga sto se nisam upustao u rasprave ranije, izmedju ostalog i zato sto se mene to u principu ne tice, jer nije moja licna stvar, nisam licno ni umesan ni pogodjen, itd... Citam sa narocitom paznjom tvoje postove i komentare, jer je evidentno (i opstepoznato) da imas veliko i znanje i iskustvo o maltane svim temema koje se ovde vrte, a imas i volje da pricas o nekim stvarima koje nisu tako lepe, ali se definitivno desavaju u BB kod nas. Nama u publici je bilo bljutavo i neozbiljno to sto se desavalo sa programom, odavalo je utisak povrsnosti i nemara, i osim svetla, sto neko rece, takmicenje je u svemu bilo ispod i proslog kupa i prvenstva drzave koje je jesenas organizovano u istoj maloj sali novosadskog spensa. Doduse, prosli put su umesto dece izlazili bezbrojni funkcioneri (bar su prozivani, a malo ko je bio prisutan pa je Negovan izlazio jedno 15 puta ), sada je ovo drugo "smorilo", u svakom slucaju, iako se nikada nisam spremao za neko BB takmicenje, poznate su mi specificnosti istog, i mogu samo da pretpostavim kako je bilo takmicarima kad je nama bilo tesko da sedeci gledamo sve to.
Gorana i BB Klasik sam pomenuo jer mi je u programu pisalo da oni nastupaju pre vas, pa mi je bilo cudno sto su zavrsili na kraju. Takodje, u publicu su neki vikali da je do pretumbacije doslo na insistiranje takmicara iz bb-a koji su cekali, sto je meni cudno, jer je bb klasik zavrsen za svega 10 minuta i to ne bi bilo neko cekanje (7 takmicara u dve kategorije, iz aviona se videlo ko je ko), a i oni su, za razliku od onolike dece bili predvidjeni programom (i ja volim decu, samo mogli su da nastupe u 12 ujutru, ili sledeceg dana ). Nisam previse upucen u organizaciju BB-a, bavim se drugim sportom, ali dosta toga u subotu je nazalost izgledalo traljavo. Ipak, za nase okolnosti, jos je ispalo i dobro.
To da ti je bilo lose sam cuo (verovatno si u pravu, "buvu je pustio" neko zlonameran, ja stvarno nisam upucen u medjuljudske odnose unutar organizacije) i zvucalo mi je sumljivo, imajuci u vidu da si osvedoceni posten i dobar covek i sportista (to sam cuo iz "dobro obavestenih" izvora ), ali reko, ajde da pitam, znam da si bez dlake na jeziku i odgovorices sigurno i nedvosmisleno, ko sto si uradio. Hvala na odgovoru. Pozdrav svima, jos jednom.
..
ovo je sasvim realan i objektivan post...odista nemam nista da odam na sve to jer je sve tacno kao si rekao..
e sada..da je dolso do tumbanja kategorija zbog inzistranja MENE....tacno je....ja sam poludeo i na sva sranja koja su se desavla na tom takmicenju i sva sreca pa sam slucjano sreo gorana inace sam bio spakovao stvari i krenuo kuci..eto jos jedan detalj pa neka se nasladjujue..
iz prostog razloga....ja sam nakon ko zna koliko vremena i prevrtanja po hodnicima spensa..citaj od 14 h posle podne do 21.15 poceo da gubim da ja izbacujem vodu iz misica!!!!...meni takva sranja nisu potrebna zbog GLUPOSTI KOJE PRAVI ORGANIZATOR...puce mi patka za njih i nihove kolibre i muzikci tobogan..
pustimo prico o tome koliko volimo decu..svi ih volimo..ja sam roditelj dvojice..ali to vecer niej bilo za njih predvidjeno.
dakle...ja kada sam bio u fullu,orgainzam je poceo priodne procese..DA SE BRANI..da bacam vodu iz misica i da je to potrajlo jos nekuih 45-60 min,ja bih izasao kao flatron na binu....
ja to sebi NIKADA NECU DOZVILTI ZBOG ONIH KOJI SU NESPOSBNI DA ORGNIZUJU TAKMICNJE...
radije sam spakova stvari i lepo bih se zahvalio svima i by by.....nema vise..odo sledece nelje u bihac..puce mi patka i za balkasnko i za sve drugo.
ali kao sto rekoh.....slucajno sam sreo gorana..pitao sam dali on zna sta rade ti orgnizatori..i onda mu obajsnio...na zalost..covek nije upucen ali je u moemntu shvatio sta se desava tj sta ce da se desi....
otisao je na zapsnicki stol..uzeo raspored....i prozvao bodi bilding zobg kojeg su 90% ljudi dolsi tu da gledaju..
ne podcenjujem ja nikoga ovde ...niti me znamuju ostale kategroije..ali ako je neko dosao da gleda nesto..onda mu to treba i pruziti.....