kulundzija,hvala na podsecanju,nisam zaboravio samo sam ovih dana bio zauzet pa cemo nadoknaditi sada
krecemo:
NOVI SAD 14.04.2007sa velikim nestrpljenjem sam ocekivao subotu,danima unapred gledao vremensku prognozu nadajuci se da nista nece pokvariti uzitak..
na merenje nisam stigao posto je pocinjalo znatno ranije od 18h za kada je bilo zakazano finale,pa sam iskoristio vreme za setnju...
bilo mi je cudno sto u gradu nisam sreo ni jednog namazanog lika,sto se retko desavalo, pa mi je to podgrejalo sumnje da je doslo malo takmicara u sta nisam zeleo da verujem...ALI...
koliko god sam prosli put prokomentarisao organizaciju takmicenja i same takmicare vrlo visoko,ovaj put nista sem iste hale nije bilo isto!
izuzetno,izuzetno los odziv takmicara,svega po 3 takmicara u kategoriji (doduse mislim na polutesku i tesku,ostalo nisam ni video jer sam mazao generala :oops:)
u juniorima laka kategorija izdvojio se momak iz extrem team-a,ne znam mu ime,oprostice mi,kad pobedi jos neki put sigurno cu upamtiti
,zaista decko perfektno spreman,cak je i boja bila extre kao i podrska navijaca,momak je ocigledno je popularan!
juniori teska prilicno dobra,kvalitet ujednacen...tesna pobeda sampiona.
a onda su izasle ako se ne varam fitnes junior kategorija,sta god to bilo...najbukvalnije izaslo je 8 devojcica od 10-12 godina iz neke tamo skole plesa,fitnesa,sta ga ja znam,i uglavnom neuvezbano skakutale po bini i do ludila doveli publiku koja je na kraju pocela da zvizdi jer tome nije bilo kraja...
tu se izgubilo dobrih sat vremena a i dobrom delu publike vise nije bilo ni do cega,i ja se ubrajam u te ljude..
da me neko pogresno ne shvati,ja decu obozavam i sam sam otac ali za sve postoji vreme i mesto a ovom nije bilo ovde ni jedno ni drugo,ljudi su dosli da gledaju misice pobogu!!!!
posle toga sam vec otisao do generala pa sam ostatak samo letimicno ispratio..
uglavnom ponovo su izlazila ista ta deca ali sad grupno i publiku dovela do ludila!
generala sam zatekao u blagom ocajanju zbog svega sto se desava na bini,na srecu pojavio se predsednik goran ivanovic koji kad je video da je dosla voda do poda i promenio malo redosled takmicenja te je ipak pre ponoci izasao general i ostatak armije,sto ne bi bio slucajda je sve ostalo protoklolarno!!
ispao je laf,nema sta!
sto pedja rece"da je ovakva organizacije bila na svetskom prvenstvu trajalo bi 4 dana a ne 6 sati za koliko je proslo 600 takmicara",eto nasim organizatorima domaceg zadatka!
uglavnom,meni je pripalo zadovoljstvo da licno upoznam generala,to mi je bilo najvaznije,covek zaista izgleda vanserijski u svakom smislu!
bez zagrevanja je izasao i obrisao sve sa bine!!!
a i da je hteo da se zagreva ne bi imao sa cim jer nije bilo NI JEDNOG TEGA!!!!!!
SRAMOTA!
robert jakovljevic je ocigledno pronasao formulu za ovu kategoriju,nepobediv je u poslednje vreme,stvarno odlican!
u poluteskoj pedja je imao lak posao,sa pola snage je trijumfovao u svojoj i apsolutnoj kategoriji odlukom sudija 5:0i najavio najvise domete na predstojecim takmicenjima!
ocekivano i realno!!
u teskoj cu se uzdrzati od komentara,samo cu reci da je pobedio sasa stankovic ispred dvojice debitanata.
opsta ocena je da je takmicenje podbacilo u svakom smislu..ne znam iz kog razloga je toliko malo ljudi izaslo?
jedino sto je bilo bolje tj pokusaj da bude bolje je osvetljenje...neko je napokon shvatio da body building takmicenja treba da se gledaju u "pozorisnoj" atmosferi,znaci publika u mraku,svetla samo na bini,ali ni to nije bilo dobro podeseno pa su takmicari cas bili u senci cas su se presijavali previse...treba da uzmu recept iz nisa,oni su to najbolje odradili do sad!
nadam se da ce u oktobru biti bolje!
toliko,izvinite ako sam vas smorio!
:oops: