Eh Ivane,očekivao sam od tebe da ćeš da preneseš kako je bilo a ovako ću ja ispasti crna ovca
Takmičenje je bilo jako loše...neću o organizaciji nego o takmičarima kojih nije ni bilo i koji su bili u lošoj formi...očigledno da mnogima zima ne odgovara za pripreme pa je na jesen kvalitet takmičara mnogo bolji...
Ne zanima me što je Peđa "naš" ali da se on nije pojavio u onakvoj formi mnogo ljudi koji su novi u praćenju takmičenja mislili bi da je ono što su sinoć gledali bio bodibilding...
Hoću da pohvalim momka koga niste pominjali a član je extreme tima i pobedio je u kategoriji juniora...Svetozar(ne znam prezime) bio je extra extra spreman...momak koji je bio drugi je bio kompletniji ali Svetozarova forma je bila fantastična...
Kategorija do 65kg-dva takmičara,Ivan Strugarević nikad lošiji...
Kategorija do 75kg-Dušan je ovde zasluženo pobedio ali moramo biti iskreni i reći da nije bio toliko dobar koliko mu je konkurencija bila loša...Dušan ima fenomenalne genetske predispozicije ali još mnogo mnogo mora da radi...noge uopšte nema a plašim se da će ih teško i dobiti jer sam sve vreme slušao komentare ljudi iz extreme gym-a koji kažu da se ni ne trudi da ih radi u teretani...pametno je izašao u lakoj kategoriji jer realno u fitnesu ne bi mogao da uzme prvo mesto...nadam se da će ovo shvatiti kao dobronamernu kritiku i demantovati me jer vidi se po njemu da je borac i fanatik...
Kategorija do 80kg-Robert Jakovljević je očigledno našao svoju kategoriju i suvereno drži titulu...
Kategorija do 90kg- Peđa Petrović,šta da kažem...prvi sam bio koji je rekao da na prošlom takmičenju ono nije bio Peđa koga sam očekivao...sada,sve je bilo tu...mogao je biti još spremniji ali on verovatno tempira bolju formu za sledeća takmičenja...ovde i nije morao nikom ništa da dokazuje jer im je svima pokazao kako izgleda pravi bodibilder...ono što mi je najviše upalo u oči bile su noge...prosto neverovatno poboljšanje u odnosu na jesen...svaka čast!
Kategorija +90kg-Uf,ovo mi je i najteže da prokomentarišem jer Sašu Stankovića smatram prijateljem a on svaki moj dobronamerni ali pre svega realni komentar shvata lično...zato i nema potrebe da filozofiram jer vidim da su i članovi odavde sve shvatili...Saša je pobedio onog momka iz Bora odlukom sudija 3:2
Body classic do 178cm- Damjan Papić,fenomenalan ali noge su u zaostatku...
Body classic +178cm-Goran Ilić zasluženo ali mnogo lošija forma nego prošle godine...
Veterani-Zoran Jovanović,nije imao konkurenciju ali ovaj čovek je stvarno fenomen...toliko godina u takmičarskom bodibildingu i uvek u veoma dobroj formi...svaka čast...
Bodibilding žene-Milka Sudarević,ono je stvarno bio praznik za oči...izgled,prezentacija,harizma...mnogo smo dobili njenim povratkom na scenu...
Rekao sam da neću da komentarišem organizaciju ali stvarno moram da pohvalim odluku da se body classic stavi na kraju...još da su to uradili i sa onim fitnesom sve bi bilo kako treba...ipak mislim da publika koja dolazi na takmičenje hoće da gleda bodibilding...