pa evo...da i ja kazem nesto za dnevnik...
poptuno se slazem sa extremnimi kolundzijom.....ali sta reci..
ocigledno da amaterski bb ide u nekom drugom pravcu...a to je ka VELIKIM PARAMA...
ocigledno imamo problem..svi mi..takmicari...
bahreinu obecane medalje...super...OPET JE PAUL CHUA umesao svoje prste.
bahrein dobio orgnzaciju sl prvenstva....bas me cudi....
idemo dalje...prosle godine ostrava je razbila samo na momeant sunovarta ovog sprota.
pojavilo se mnogo takmicara....extra je bilo..svaka category je bila ubistvena.
konkretno moja...nas je bilo 32 u kategoriji...pobedio ja ali tabrzii..koji je kasnije bio i overal...drugi je bio lukas osladi..momak se perfektnom genetikom ..sve na mestu....i onda classica.
stvarno ne vidim do kada guranje recimo tomasa scheu--jeste ime...I accept...ali vreme j proslo.
ili jos gore...sta su uradili sa sahak mabroukom prosle godine....pa ono je bilo zalosno za gledati..covek je kao stara kanta izlgedao..a moze extrem da to potvrdi a mislim da negde i sliku njegovu ima jer smo skupa komentarsila shaktov izgled..ove godie..isti prizor sa malo veceom vaskularnoscu...ali sve u svemu odvratno..
i da ne nabrajam...ode bb u zemlje gde je lova..jel ocigledno u evropi vise nema love...
neka..ja sam prvi za to da se ide tamo gde ce orgnizacija biti vrhunska...pa smo imali kao test polgion..kinu...
ond akao sto rekoh..ostrava...na momenat razibla to..i onda..korea....pa 2008 bahrein...pa 2009 quatar.....itd..itd..itd.....prilicno cudno....zar ne..
ali kao sto rekoh..ovo je extra..takmicari i sazlujuju da se vrhunski osecaju i da sve bude na svetskom niviu..
ali na zalost..TO IMA CENU!!!!
a to je oduzimanje plasmana dobrim takmicaraima i guranje domacih itd..
sta reci dalje....iskreno..
ni malo mi se ne svijda ovo sto sam video na sv prvenstvu....
niako mi nije jasno sta se dogadja...ali je zaista toliko verlika razlika izmedju vodstva pro league i amterskog__ne bih rekeao..
ali ako u pro sada teze prema nekoj estetici sto se nadam da ce da se desi u narednih 2-3 godine...
zasto onda monsterizuju amtareski bb?
...
mnogo toga ovde ne stima....