Hvala na savetima.Pokusacu da nesto od toga sprovedem u delo.Da napomenem da sam imao pre godinu dana 116 kg ruka je bila 46cm,bio sam veci ,ali dosta masniji,jeo sam do tada sve i svasta,klasicna srpska ishrana,jer pojma nisam imao o zdravoj ishrani,tj. preovladala je klasicna srpska nekultura u ishrani,da se tako izrazim.Prestao sam da jedem kolace,slatkise,cokolade,hleb,krompir,pasulj,sokove,coca-colu,alkohol(toga se jos uvek drzim,znam da je to osnovni preduslov)..i malo sam trcao ali nedovoljno,jer nisam imao whey podrsku pa sam se plasio da cu uraditi upravo kontraefekat o kom si pricao,da cu izgubiti ono sto se zidalo dugo vremena.Malo sam misica izgubio,ali mislim da je ta razlika koja je otisla 80 posto masno tkivo.Zato sada uzeh whey.
Evo jos par pitanja.
Da li smem i koliko dekstroze uzimati posle treninga s obzirom na cilj,drugar mi rece oko 30gramadex+whey oko 50 grama.Jel to ok?Veruj mi da se ne opterecujem vise masom.Pre sam bio zadovoljan kako sam izgledao,u fazonu,krupan,visok,siroka ledja, ramena,velike ruke,devojkama se to svidjalo,i tako to,ali tako moze da izgleda bilo koji drvoseca koji dobro jede.Shvatio sam da je cilj teretane i bavljenja "rekreativnim" bodybuilldingom ipak nesto drugo.Potrebno je da ono sto imas(misice)vidi neko drugi spolja,a ne samo tvoja koza iznutra :)Video sam i postovanje kod drugih u vezi te mase,ali ja nisam bio zadovoljan,i to je to.Ni sada nisam.Znaci ,ako treba da smrsam na 90 kg,a da budem "isecen" onda cu to i da uradim.Ovo je za tebe Pedja cisto da znas da necu patiti za masom.
Sto se tice ishrane:
dorucak-ovsene sa sokom ili mlekom
uzina- sir
rucak-skusa ili piletina+sir
pwm-whey+dex
uzina-kikiriki...
vecera-tunjevina+jogurt
Sta mislis o prehrani i o onome gore navedenom?
P.S.Izvini za slike ,jako sam zurio.