@princo
Evo ja cu ti predloziti nesto...
Kao prvo moras da prilagodis tezinu za ovo sto cu ti reci, a ona ce posto predpostavljam da radis kao 99% vjezbaca po nasim klubovima sa odbijanjem i istim tempom, biti znatno manja od uobicajene...
Lagano spusti teg do grudi, zadrzi 2 sekunde na grudima, i onda vrlo lagano, vrlo sporo probaj da prvih 20-30cm pokreta, znaci od grudi prema gore uradis sto sporije, da to je bas taj dio koji je najteze izvuci, dok preostatak pokreta moze da bude klasican, tj explozivan, probaj da radis jedno vrijeme tako, naravno sa odgovarajucom tezinom, ne moraju to da budu mjeseci probaj 4-5 treninga za grudi da odradis tako pa vidi sta ce da bude...
Po meni prvo osjetices svoje grudi bolje nego ikad prije, a drugo, to sto zelis da postignes tj "ojacas" taj dio gdje ti podlaktica i nadlaktica zaklapaju najmanji ugao i gdje si najslabiji, ovom tehnikom u nekoj mjeri moze da se popravi, tj kada se vratis na standardnu formu primjetices da si jaci... A jos vaznije od toga pogodices grudi mnogo bolje nego li kako vjerovatno sada radis...naravno ako drugi segmenti ne prate trening, u prvom redu ishrana, nista od napredka...
Ovo je samo jedna od mnogo varijanti koje mogu pomoci da se na jedan malo drugaciji nacin pogodi misic, i po meni i ojaca... A ako zelis da se bavis PL postoje na ovom forumu i programi za veci bench pa mozes vidjeti kako i to izgleda.. a dosta je drugacije od standardnih BB programa, znaci sve zavisi od tvojih ciljeva...