@Pedja_Petrovic :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :mrgreen:Koliko se sjećam radile su neke dvi cure, ja mislim da su obadvije bile dobre, barem u mojoj smjeni oko 3 h cca...jedna crna posebno... Siguran sam da gazda zna...
Citat: Dijan Januar 17, 2007, 04:21:17 posle podneCitat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 17, 2007, 03:22:26 posle podne@CoreyMa daj samo 600kn tunjevine mjesečno, piletina, sirevi posni, Whey, ostala suplementacija, i sam znas kad si natural koliko vise treba pazit i bit discipliniran...tako da je za svaku pohvalu ovaj postupak Dijana, jer love nikad dosta, a teretana je vrhunska, počevši od sprava do higijene!Evo jadnome što se desi kad dodje paket...love nikad dosta.... :? Brate, vrata su uvijek otvorena... Ovo je slobodna zemlja, nema straha za paniku, osim kad su zene u pitanju :lol: :lol: :lol:Mislim da znas da sam i generalni zastupnik "ALL STARS" sportske prehrane, pa i tu mogu dati dobre cijene!? :lol: :shock:Jebi ga, kad necete sa mnom da suradjujete???Dodji do mene pa cemo sve dogovoriti.Ako ne budem u teretani, reci curama za pultom da me nazovu, nemoj otici.....brate...jel se ja mogu javiti curama a da nista ne kupim..
Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 17, 2007, 03:22:26 posle podne@CoreyMa daj samo 600kn tunjevine mjesečno, piletina, sirevi posni, Whey, ostala suplementacija, i sam znas kad si natural koliko vise treba pazit i bit discipliniran...tako da je za svaku pohvalu ovaj postupak Dijana, jer love nikad dosta, a teretana je vrhunska, počevši od sprava do higijene!Evo jadnome što se desi kad dodje paket...love nikad dosta.... :? Brate, vrata su uvijek otvorena... Ovo je slobodna zemlja, nema straha za paniku, osim kad su zene u pitanju :lol: :lol: :lol:Mislim da znas da sam i generalni zastupnik "ALL STARS" sportske prehrane, pa i tu mogu dati dobre cijene!? :lol: :shock:Jebi ga, kad necete sa mnom da suradjujete???Dodji do mene pa cemo sve dogovoriti.Ako ne budem u teretani, reci curama za pultom da me nazovu, nemoj otici...
@CoreyMa daj samo 600kn tunjevine mjesečno, piletina, sirevi posni, Whey, ostala suplementacija, i sam znas kad si natural koliko vise treba pazit i bit discipliniran...tako da je za svaku pohvalu ovaj postupak Dijana, jer love nikad dosta, a teretana je vrhunska, počevši od sprava do higijene!Evo jadnome što se desi kad dodje paket...love nikad dosta.... :?
Nema problema, doduše opskrbljen sam za fazu mase, kad krenem sa rezanjem trebat ce mnog mnogo WHEY-a :lol: :lol: :lol: :lol: a bome i ostalog... Vidimo se!Ako budu cijene stvarno dobre, za ALL STARS koji je isto jako kvalitetan proizvod mozemo se dogovorit, jer ja nabavljam za prijatelje kojima je to potrebno a ne kuze se puno u kvalitet i svojstva pojedinih proizvoda...tako da ne bude samo za mene osobno :wink: