Eto ljudi ja da napisem sta sam radio ovih mjesec dana od kad sam otvorio temu.
Poslusao sam savet i iscistio prehranu do max, izbacio sve junk i umjesto toga poceo jesti pirinac, pileca prsa, tunjevina, salate, jaja, krompir, ovsene itd... Ali nisam brojao kcal nista, nego sam samo izbacio sve lose i ubacio dobre namirnice. Dobro je to sto sam se uspeo skinuti sa slatkise, jel priznajem da sa bio ovisnik.
Samo takvu prehranu, i trening 5-6 puta tjedno, izgubio sam 4kg, za skoro 4 tjedna. Malo sam pogresio jel nisam napravio sliku prije nego sta sam poceo al ajt, sad cu to da koregiram.
Ovaj tjedan sam resio da krenem sa nesto konkretno, tj cikliranje UH. Raspored ide ovako:
175-125-75-150-100-50-50
Napisat cu jelovnik za ovaj tjedan. Inache jedem po zelju, tj ne unosim uvek isti izvor makrose. Sta mislim sa ovo? Pa recimo ako sutra treba da pojedem 50 gr UH, umjesto da pojedem 80gr ovsene, pojest cu primer 250 gr krompira itd za ostale dane. Neki dani pojedem svi UH sa jednog izvora, neki dane pojedem sa vise. Kako je to izgledalo ovaj tjedan :
Dan 1 (175gr uh)
-80gr ovsene (dorucak)
-BCAA kao pre workout
-Whey (post workout)
-Krompir 600gr + piletinu 200gr + salatu (ovo nekad podelim u dva obroka jel mi je puno)
-5 jaja
Dan 2 (125gr uh)
Sve isto samo kao prvi dan kad je u pitanju proteina, a UH je bilo 80gr ovsene+ 400gr krompira (Ovaj tjedan sam se ubio od krompira haha)
Dan3 (75gr uh)
Isto proteine, UH je bilo samo 400gr krompira
Dan4 (150gr uh)
200 gr pirinac
Dan5 (100gr uh)
160 gr ovsene
Dan 6 i 7 (50 gr uh)
80 gr ovsene
Full jelovnik sam napisao samo za dan 1 jel izvora proteina i gramaza su iste (ili sa male izmene) skoro svaki dan. Ponekad namalim gramaazu prsa pa ubacim tunjevinu itd.
Po nekoj matematici, u vezi proteina, jedem otprilike 90+ gr proteina. Ja sam inache trenutno 96kg, 170cm visine. Znam da trebam vise proteina jesti ali problem je u to sta jedva pojedem ovu hranu. Nekako nisam naviknut da jeden kolicine privese. Mozda je to zbog ove vrucine, nez. Kad osjetim glad (a desava se kad malo pojacam terninge), pojedem jaja ili popijem jos jedan whey i to je to.
Pokusat cu sa ovu rotaciju pa da vidimo rezultate za mjesec dana. Slike before and after. Odbacujem sad vaganje oficijalno.
Otvoren za sve kritike i komentari. Ako vam treba moj trening, napisat cu ga full sa vjezbe i serije.