Probao sam ove nedelje 2 ludačka pre workouta
iskreno ni sam ne znam šta sam uneo u sebe al sam MORAO i bilo je ljepo hahah
Sadrže Dmaa , Dmba , Johambin i peperin...
Probao sam beast , hot blood itd...nema veze jedno sa drugim,na ovima se oseti hemijska reakcija baš...
e sad me zanima jel gudra,i jel može da se navuče jer bi uzeo bar pola kile šalim se,ne bi uzeo al me zanima kako je moguće da vozi 8h
iz razloga sto si uzeo vrv angel dust ili tako neko sranje, underground labaratorija kojima je sve dozvololjeno jer naravno nema kontrole
E sad. Zasto bi kroz suplemente uzimao nesto stetno, kada kod lokalnog dilera mozes da nadjes isto ili slicno, to je vec sada stvar "sportskg opredeljenja coveka"
🤣. Ono, idem u tereteanu, pa makar rekreativno pa nece biti tako zlo 🤣.
To sto te "vozi" je zabranjeno i dokazano kao stetno po ljudski organizam. E sad....logicno razmisljanje je- i koks zabranjen pa ga koriste milioni, sto je"s, je"S.....e samo sto tu se dolazi stvari da kupis patike preko neta, a da nemas pojma od koga, ni sta, ali idu na nogu pa ko ga jebe. Ali da se uzme nesto sto nema ni "mamu ni tatu", sto se ne zna ni ko prodaje, a kamoli da postoji neki legalni uvoznik koga sutra usled problema mozes da kontaktiras, i da to neko unosi u sebe....ne znam. Moram priznati, u najmanju ruku HRABRO.