Pozdrav momci imam 20 god u treningu sam vec 3 godine 85kg 193cm visok najvise sam imao 95 kg kad sam bio na prvoj kuri 10 nedelja sa 17/18 god Test E (500mg) Eq (ne sjecam se doze) i dianabol kickstart 4 nedelje 40mg. Imao sam zavidne rezultate PTC mi je bio 21 dan poslije poslednje boce clomid 4 nedelje. Nisam radio hormonsku sliku (Napusite me jer i treba koliki sam retard bio) osjecam se drugacije mnogo poslije kure odnosno PCT, nemam tu energiju koju sam imao kao nekad u teretani, umoran sam stalno, ucestala ankcioznost i panicni napadi (jedno vrijeme bilo bas katastrofa medjutim mnogo je bolje sad mislim da je to zbog psihe mada sam citao da mogu i hormoni tu uticati) libido onako isto prije i poslije kure nije ni nizak ni visok ali se ne osjecam toliko jako kao prije. Pao sam na 85 kila sto zbog povreda (pa nisam mogao da treniram) slabo sam gledao ishranu, veliki stres zbog situacija iz zivota mada i sada izgledam dobro samo logicno ne i kada sam bio na kuri sa 95kg a i snaga mi je mnogo mnogo opala ne mogu da napredujem u teretani bas sam stagnirao
Elem sto vam pisem jesu moji nalazi koji su katastrofalni pogotovo holesterol. Prvi put kad sam ga vadio bilo je tokom kure i iznosilo je skoro 13 ukupni. Visok HDL i LDL nalazi jetre poviseni. Bio sam kod hepatologa dao mi da pijem biostatin i sveo sam holesterol na 9 (HDL se mnogo smanjio LDL malo u odnosu na prve nalaze). Prestao sam da pijem biostatin i krenuo neku alternativnu medicinu neke kapi sto nije pomoglo. Skoro sam vadio nalaze sve isto u vezi holesterola. Sto se tice nalaza jetre AST i ALT su mi bili nagrdjeni (AST 140 ALT 90) mada su sumnjali da je to do teretane jer sam radio Ultrazvuk jetre (komplet abdomen i stitna) kod najboljeg radiologa u regionu koji vidi ono sto se ne vidi kaze sve je u redu, pitao me je jesam li ikad bio na kuri, od straha rekao da nisam jos mi keva bila tu koja nije nista znala inace bih rekao istinu opet kod hepatologa dali mi kutiju livorex forte da popijem. Batalio alkohol skroz, cigare poveo racuna o ishrani malo i sad poslednji nalazi jetre su mi u normali (mada nisam trenirao 20 dana pa ne znam ima li to kakve veze). Rekli su mi da batalim kreatin dok ne zalijecim jetru sad sam opet krenuo da pijem (ne znam je li mi pametno). Isao sam kod najboljeg kardiologa na ultrazvuk srca sve je super odlicno dao mi SaveOil kapsule od divljih rakcica sa Antarktike da pijem valjda za holesterol nije pomoglo pa sam batalio i to (ne znam je li mi pametno to). Radio sam Hormone stitaste (Doktor rekao da je sve u redu) Visok Hemoglobin moram da dajem krv. Uglavnom bas zelim da rijesim ove probleme da se vrati na staro ako moze jer me brine bas ubija me psihicki porodica mi ima predispoziciju za visok holesterol kao i za oboljenja srca, mladi su mi umrli od srca. Batalio sam secer skroz, postim 16 sati dnevno, trudim se maksimalno zdravu hranu da jedem (student sam u menzi se hranim) tako da pare i volja su mi najmanji problem samo da rijesim ovo da sam miran jer je stanje vec godinu dana ovako. Svaki savjet ce mi dobro doci zelim da cujem vase utiske i rijesenje ove situacije. Hvala vam puno!