Pozdrav ljudi, pisao sam ovde vec, i odlucio sam se za trt.
Skinio sam kilazu na nekih 105kg, (oko 17kg, otkad sam saznao za visok prolaktin i nizak T, to je bilo 4-5 meseci) ii dalje sam se osecao psihicki lose, fizicki sam jak i dobro sam napredovao sto se tice snage, ali nizak testosteron mi je ubijao psihu mnogo vise od fizickog dela. Anksioznost me je rasturala i u najgluplji mogucim situacijama. Visok prolaktin takodje, verovatno zbog stresa, odradio sam sve moguce testove i nisam nasao konkretan razlog povisdnog prolaktina.
Poceo sam sa 250mg testosterona nedeljno, i za sad lepo ide, osecam se dosta bolje, ali mozda je placebo efekat samo.
Nisam merio prolaktin, jer nemam simptome trenutno koje sam imao ( jako osetljive bradavice, cest bol u glavi, depresija i ceste promene raspolozenja), tako da pretpostavljam da nije visok kao sto je bio (otprilike 2x od gornje granice).
Moja pitanja:
- Nastaviti sa 250mg ili povecati na 500mg testosterona? Vidim da mnogi pricaju da je 250 mala doza.
- Da li dodati jos nesto u kuru? Nisam fan bodibildinga, zelim samo funkcionalno telo.
- Koliko dugo je pametno da budem na testosteronu? Ja sam planirao 12 nedelja, i onda off totalno, da vdiim situaciju.
- Recimo da mi se prolaktin poveca opet, da li ga odmah spustiti pomocu lekova ili probati na neki drugi nacin? Ili da pocnem preventivno da pijem da ga drzim u normalnim vrednostima. Posto definitivno imam tendeciju da raste dosta.
- Imam ginekonastiju odavno, dobio sam je kad sam poceo naglo da se gojim, da li mogu da ocekujem da sa 250mg testa se pogorsa stanje i ona poraste? Trenutno je mala, ali verovatno cu uskoro da je operisem svakako.
Hvala puno unapred, sve najbolje