Pa koja je onda poenta teme? Sa hormonima ti je sve ok, zasto bi uzimao lekove...
Smanji malo intenzitet treninga, vise odmaraj itd, sa godinama ne opada samo testosteron, telo stari celokupno, pusti malo gas.
Da o tome sam i sam razmišljao ,pa i smanjio sam malo. Da ne pišem detalje , u brojkama sad odradim negdje 8-10 tona tereta kumulativno po treningu. Prije je to bilo više. U biti to je točno,vrime uzima svoje al kad ulaganim imam dojam kao da sam sebe miniram.... to je više u glavi. Jbg.....
Mršava ti suplemetacija za te godine, još ako je i ishrana loša eto problema i još ako si zaboravio nešto da nam kažeš...
Nego reci ti nama jel moguće pecati ribu sa tih velikih brodova.
Mišljenja sam da je suplementacija precijenjena . Koristim je ali nastojim šta manje. A prehrana mi je sređena ,vjeruj mi. Kad sam doma baš pazin ,a i na brodu nastojim da na dnevnoj bazi imam dovoljno i proteina i masnoća i UH. Uglavnom to bude oko 3400kcal dnevno sa 1,5 - 2 grama P po kilu.Ponekad i više P.
Ribu se ne može pecat, zabranjeno jbg..... to se ponekad sa cargo brodova radi ali sa kruzera nema šanse. A bude ribe oko broda ,dalo bi se dobro ulovit.
Ajde bre ne seri Shime Pun si sperme, tamo na brodu sisas cist vazduh, vitamin D itd.. idi karaj tamo neke 30 godisnjakinje i uzivaj ili oni tebe, kako to vec ide na krstarenjima, tamo svako sa svakim, samo se ugasi svetlo hahahahah
Na kruzeru sam i da se kara , kara se ali i da ih ima suva kurca ...ima ih. Ko i doma.
A kako mi se čini po tvome načinu izražavanja i suptilnosti,lako moguće da bi i ti osta suva kurca
. Mada iznanađenja su uvik moguća