Stvarno nisam dosao da ubedjujem nekoga, vec sam samo pitao za savete, jer sam posebno lose sa psihom i stvarno bih samo pomoc zeleo, tako da sam detaljno sve opisao, i veruj da rec nisam slagao. Veruj da bih ti okacio snimke, a mogli bi i uzivo da se nadjemo, ali ja stvarno ne bih zeleo da jos neko zna za ove moje probleme. Posebno sto se tice potencije, i tako nekih stvari. Bukvalno niko iz moje porodice ne zna da sam otisao na jedan pregled, a kamoli da sam radio magnetnu i jos neke stvari, i koliko mi je ovo tesko da podnesem.
Sto je najgore nije da sam jednom podigao 150kg, i sad idem i pricam da mogu toliko da podignem, iako je fazon proslo godinu dana i sad ne mogu ti 80% od toga. 150kg podignem bez toga da rizikujem neku veliku povredu, bukvalno jednom nedeljno dizem 140-150, najveci strah je povreda i pucanje neceha da probam da idem na vecu kilazu, a i svakako nema koristi, niti sam powerlifter, niti zelim takmicenja ili bilo sta.
Sa hemijom, kao sto neki uzimaju, bukvalno mislim da bih mogao 250kg da podignem, ali unistio bih zdravlje i izgled.
Ja testosteron merim poslednje dve godine, na par meseci, otkad sam nabacio malo vise kila ( imao sam oko 110, do pre 2 godine otprilike) i zbog bradavica sam otisao da izvadim hormone, tj odradio sam samo prolaktin jer sam video da zbog njega moze da peckaju bradavice i tu sam krenuo da gledam hormone. I meni je znaci od 2021 godine test oko na granici, znaci 2 i nesto, retko kad je bio 8-9, iako je granica od 2.3 - 26.5 cini mi se za moje godine. Samo sto tad to nisam shvarao toliko ozbiljno jer nisam imao probleme sa seksualnom zeljom ili bilo cime drugim.