Postovanje,
Satima vec citam objave po forumu i ima dosta informacija koje su mi pomogle medjutim opet sam se za ovaj post odlucio jer smatram da mi je istorija slucaja malo specificna i da trebam precizniji savjet.
U mom slucaju su neznanje i glupost ostavili posljedice koje cu navesti u nastavku teksta. Znam da sam bio glup i ne promisljen, ali sada bih uz vasu pomoc i sugestiju volio da to ispravim koliko-toliko je moguce.
Neke osnovne informacije o meni koje mislim da su relevantne, ako nesto fali, molim vas napomenite i ja cu to svakako napisati:
Visina 189cm, tezina 90kg, starost 28 godina.
Vecinu zivota sam imao velike oscilacije u kilazi (20kg gore-dole), prve 2/3 zivota sam bolovao od kompleksa, slabo sam se bavio sportom i kao adolescent nisam pronalazio interesovanje u istom uopste, dok nisam krenuo u teretanu. Kao mladji (prije puberteta) sam bolovao od kompleksa (nezadovoljan fizickim izgledom), medjutim to mi sada nije stvar i testosteron prvobitno koristim da bi se bolje osjecao, da bih bio funkcionalniji i optimalniji. Iako sam sada zadovoljan svojim fizickim izgledom i skoro svakodnevno dobijam pozitivne komentare koji mi naravno prijaju.
U proslosti sam poprilicno nezdravo zivio, dosta poroka koji su se s vremena na vrijeme vracali, medjutim sada sam cist od svega vec skoro dvije godine i nemam nikakvih poroka. (to smatram za svoj najveci napredak u zivotu).
Nemam nikakve nalaze, nikada u zivotu nisam posjecivao doktore, niti sam imao problema sa bilo kakvim bolestima.
Odradio sam nekoliko ciklusa, u nastavku cu navesti njihov sadrzaj i trajanje.
Prvi ciklus, 2015 godine, u tom trenutku sam imao 20 godina (depo 10 nedelja po 2 ampule nedeljno 1ml, metandienone, po 10mg dnevno prvih 4-5 nedelja)
Drugi ciklus, 2017 godina (depo 2x ampule nedeljno u trajanju od 5 nedelja)
Treca ciklus, 2022 godina (po 1x ampula nedeljno u trajanju od 20 nedelja)
Cetvrti ciklus, 2023 godina, trenutno sam u ciklusu vec 9 nedelja kako uzimam po 1 ampulu nedeljno, sa tim da sam prve 3 nedelje uzimao po 2 ampule nedeljno.
Testu sam se uvjek vracao jer sam bez testa bezvoljan, anksiozan i depresivan (inace citav zivot vodim borbu sa depresijom) kao i sa anksioznosti, manjak samopouzdanja itd.
Uglavnom manje-vise sve sto sam postigao u zivotu bilo je u trenutku ciklusa.
Na zadnju kuru (na kojoj sam trenutno) sam se odlucio jer nisam imao volje za bilo cime, bukvalno zivot mi je tonuo sve dublje i dublje jer nisam imao volje da ustanem ujutro iz kreveta. (ne znam koliko cete mi vjerovati, al nikakvog odredjenog razloga za to nemam, osim sto mi nesto vjerovatno nije uredu u tjelu).
Ovaj post prvenstveno pisem da bih dok sam na ciklusu (koliko-toliko funkcionalan i koliko-toliko optimalan i motivisan) skupio informacije koje su mi potrebne da radim na sebi kada sidjem sa ciklusa?
Unaprijed hvala na svim savjetima.