Pozdrav ljudi, zovem se Milan. Treniram vec poduze vremena a i aas mi nisu toliko strana stvar. Dobro se hranim uz solidnu suplemntaciju. Razmisljam o pocetku kure test enantat,deca,dbol i win. Namena kure je masa, win sam planirao pred kraj, da se cisto malo srezem. Ciklus bi trebao trajati 12 nedelja, zamislio sam nesto ovako mada sam tu da cujem vase predloge za izmene:
1-4 nedelja 500 mg test depo + 30 mg dbol (ili raditi front load prve nedelje sa 1 gr testa, pa ubaciti dbol 3–6 ned?)
4-8 nedelja 500 mg test depo + 200 mg deca durabolin
8-12 nedelja 500 mg test depo + winstrol
Tu sam da cujem vase predloge i izmene. Neke moje dileme: 1. Da li raditi frontload enantatom pa odloziti dbol ili raditi pocetak sa 500 mg + dbol? 2. Da li prvo uvesti decu uz test, zatim izvesti nju pa posle nje uvesti dianabol uz test ili ovako kako sam iznad napisao? Win sa testom bi svakako isao na kraju.
Na ovo sam se sam odlucio, voleo bih da me niko ne pokusava odgovarati.
Priming je vec uradjen, bf je smanjen koliko je bilo moguce s’ obzirom na okolnosti, insulinska osetiljivost bi trebala da je na dobro nivou. Eto malo o ishrani koja bi bila 5000 kcal, 250-300 gr proteina, rotacija hidrata ~ 200-700, masti ~100gr
Hvala unapred na pomoci