Pozdrav svima...
Imam 30 godina, 193 cm 124 kg ovo ce mi biti treci ciklus aas pa imam par pitanja koja bi mi znacila.
Ishrana mi je sredjena, radim carb rotation, unosim 2.5 gr proteina po kg, drzim se striktno ishrane bez trans masti, pazim zbog boldenona na visok pritisak dakle pazim sta jedem, ne odem po pljeskavicu i racunam da sam uneo 40gr proteina..
Od suplemenata koristim whey, bcaa, i kreatin
Prve dve kure su mi bile sustanon 2ml nedeljno podeljeno u dva puta 12 nedelja + boldenon 0.8ml 2 puta + sam uzimao dianabol prvih 6 nedelja u drugoj kuri, radio sam pct svaki put,Trening radim 4-5 puta nedeljno sa tegovima i bodyweight vezbe, treniram zadnjih 6 7 godina ali sam prekidao zbog povreda
Zanima me vase misljenje o sledecem ciklusu
Ciklus:
12 nedelja Testosteron depo galenika 500mg nedeljno
12 nedelja Boldenon 400mg nedeljno
I razmisljao sam da uzmem turinabol umesto metana za kick bar prvih 6 nedelja ili ceo ciklus samo se razmisljam o dozi ukoliko neko ima savet koji bi najbolji oralni aas bio najbolji dobro bi mi dosao savet... Cilj mi je cista misicna masa ishrana mi je redukovana maksimalno, Da ja znam nisam imao neke nuspojave od ove kure, sto ne znaci da neko drugi nece imati, uzimao sam nolvadex i tribulus kao pct , Zanima me vase misljenje kao iskusnijih kakav pct i oralni aas bi ovde bio najbolji uz ovu kuru i da li je kura ok