Ja moram da prenesm licno, kao i iskustva "velikih " ljudi ovog sporta tj i npr MIlosa Sarceva, a neke ljude koji isto rade ne bih sponjiao posto nemam njihovu dozvolu, a kao i uvek i da ne bude da se ja nesto "kitim" sa nekim ili necim. Uglavnom, radi se o vrlo poznatim ljudima kako kod nas tako i preko.
U svakom slucaju,
ja sam nekada jeo 1 kg mesa, 30 belanaca i veoma malo praska. Razloga tome je bilo nekoliko, a glavni i osnovi su bile FINANACIJE (nisam imao para i nisam mogao da si priustim praskove, a hranu sam dobijao na "ler", odlozeno ili kako god vec..)...
Medjutim, s godinama doslo je i do proemna kako u i na mom telu, tako i u stopi bazalnog metabolzima.
ali da skratim
Licno danas ne jedem ni 200 gr mesa ( tu i tamo po neki dan, ali kada je bifteek bas svez). Piletinu ne mogu da ocima gledam, a tunjeivnu iz konzerve jedem, do 2 kom na dan
Trenutno imam 103 kg i moje slike su kod mene na FB ,a i nemam problem da ih objavim ovde naravno ali mi se unos B svodi na 150 / 180 gr whey praska + eaa+ sve ostalo pred u toku i posle treninga.
Ovo nema AMA BAS NIKAKVE VEZE sa tim sto se bavim prodajom, a gore pomenute ljude sam namerno naveo iz razloga sto smo u istom problemu i ti ljudi rade ISTO, cak sta vise, momak cije ime necu da spomjniem jer nemam dozvolu, cak dnevno ne jede ni 100 gr mesa ali unosi i do 250 gr praha- naravno, ovo sve govorim iz prve ruke, jer sam mu trebao biti jednom sponzor pa smo pricali na temu itd itd itd itd, a i znam da je u kontaktu sa Milosem te mu je ovaj nesto slicno i rekao.Razlog je isti kao i kod mene! Decko se uspesno takmcio pretprosle godine u teskoj kategoriji, odlicna forma, odlican takmicar, odlican znalac i poznavlac materije bilo da je trening, ishrana, hemija ili suplementacija u pitanju.
Ja samo zelim da navedem da pored ovoga svega gore, danas tu i tamo pojedem 10-12 belanaca na sve ovo, ili jaja spremljena ne tefolonu (ovisno od dijete). Uglavnom, radi se o tome da moze da svira qc-u ko god hoce i da sere i prica sta god hoce i ne radi se ovde o tome da li je neko idiot pa misli da ce sa nekim retaridranim pisanjima i svojim nekim stavovima (nebitno da li su ipsravni ili ne) unistiti multi milajrersdku industriju jer to samo govori o tome koliko taj neko- bilo ko, ima mozga u glavi kada smatra da to moze da uradi, pa sve da se radi licno i o Roni Colmenu, a uostalom, jedan Ronaldo se popisao po Coca Coli na press confernece, deonice drugi dan pale za 20% ali u narednih nekoliko meseci su prosale za 40% - BOARD se javno zahvalio Ronaldu koji od toga nije imao nista, ali eto....Dakle, Ronaldo kao pojam u sportu i ne postoji coasak na ovoj planeti da da ne znaju za njega, nije naneo brendiu kao sto je coca cola nikakvu stetu, cak sta vise...mozda sam bzvze poredio dva segmenta i dva sporta koja su svermiskim miljama daleko, ali samim to sto je upravo tako- glupo je da neko razmislja upste na taj nacin.
Pirat, ovde ne mislim na tebe aposlutno da ne pomislis nesto
Dakle,
stvar je jednostavna. Dodaci ishrani i samo IME IM GOVORI jesu dodaci i ne moze HRANU da zameni nista
ALi ti dodaci nisu osmisljeni da bi se Pedja ili Pirat ili Jay BUDZILI vec su to dodaci ishrani koji su osmisljeni u druge svrhe, a populacija lbodi bildera je KRJANJI KORISNIK U 9% svetske prodaje!! BASTA AND kraj!! mislim da je i glupom jasno.
Ja ovde ne govorim da neko treba da radi ono sto ja radim li pero ili zika vec prenosim licno iskustva kako svoja, tako i od ljudi za koje znam i tvrdim da rade isto i imaju isti "problem"
Da li neko ko moze da pojede 1 kg mesa na dan treba da pije 200 gr praska- NARAVNO DA NE!! JEDI MESO i ne kenjaj
ali da li neko treba da se nateze na 1 kg mesa iz razloga sto je MASA MAMA pa da 15 od 24h bude pokretni trupac i da vecinu energije trosi na razmisljanje kada, sta, kako, koliko i da vecinu BAZALNE ENERGIJE trosi na prezivanje - NO NO!!
Ponavljam
ako mozes da JEDES- JEDI HRANU
ako ne mozes....ima nacin
80% ljudi ne moze da ispostuje ono sto je potrebno da bi se bilo ono sto se zeli
evo moje fotke od juccer
deda ko deda
hemija naravno
kao i sto sam napisao
300 mg propionat
500 mg primobolan
30 mg anavar ( na svakih 12 sati /15 mg)
3 IU GH
Ne jedem NISTA jer drzim vodu u donjem delu ledja i prednjem listu! Ovo ce biti moja godina- znam! 😂